ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Μισό βήμα πίσω από τον Νίκα για τις εκλογές: “Θα είμαι παρών υπό οποιαδήποτε θέση”

0

Παρών υπό οποιαδήποτε θέση (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) δηλώνει πως θα είναι στις επόμενες εκλογές ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Μάλιστα συμπλήρωσε πως οι επερχόμενες εθνικές εκλογές θα είναι καταλυτικές για τις εξελίξεις και στα περιφερειακά, ενώ προέβλεψε ότι “οι εκλογές στην περιφέρεια και στους δήμους θα είναι δυσκολότερες“, καθώς “δεν θα υπάρχει το 2023, ο αέρας του 2019“.

“Δεν εξαρτάται η πορεία της Περιφέρειας από ένα πρόσωπο”, είπε συγκεκριμένα ο κ. Νίκας. “Έχω πει, ότι, δεν εξαρτάται η Περιφέρεια από εμένα. Γύρω από εμένα, είναι πάνω από εκατό άνθρωποι, συνεργάτες μου και άλλα στελέχη. Θα πρέπει να συνεννοηθώ μαζί τους. Είναι μία πορεία δύσκολη. Οι εκλογές στην Περιφέρεια και στους δήμους θα είναι δυσκολότερες. Ο αέρας του 2019 δεν θα υπάρχει το 2023. Στέλνω μήνυμα και προς τη Ν.Δ. που νομίζουν, κάποιοι, ότι, η Περιφέρεια και οι δήμοι είναι εσωτερικό πρόβλημα της Ν.Δ., άρα επιλέγουμε τον μεν ή υπονομεύουμε τον δε. Δεν είναι έτσι. Τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Από εμένα και το σαρκίο το δικό μου δεν εξαρτάται η πορεία της Περιφέρειας. Εγώ έχω συνείδηση, ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από εμάς, που μπορούν να δώσουν και μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από εμάς, άρα οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Αρκεί αυτοί, να μπορούν να φέρουν και τα κατάλληλα αποτελέσματα“.

Καταλήγοντας ο περιφερειάρχης τόνισε τα εξής:

Το μείζον θέμα για όλα τα κόμματα είναι οι εθνικές εκλογές που προηγούνται. Αυτές θα διαμορφώσουν δεδομένα. Θα έρθει ο καιρός που θα τα πούμε και πάλι“.

Η Κόρινθος συνδέεται με το φυσικό αέριο! Σε λίγες μέρες τα εγκαίνια των εργασιών

Previous article

Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου: «Έγκλημα στο Orient Express»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.