1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στο ΕΥΘΥΜΕΙΟ Κέντρο Κορίνθου – Video

0

Τις εγκαταστάσεις του “Ευθύμειου” Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών μεα, στην Κόρινθο, επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου.

Ο περιφερειάρχης, στον οποίον τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα, αντήλλαξε ευχές και δώρα -κατά βάση σχολικά είδη-, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στο εν λόγω Κέντρο -το οποίο αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί 40 παιδιά.

Στη συνάντηση του Π. Νίκα με τους εργαζόμενους συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την λειτουργία του “Ευθύμειου” Κέντρου και τρόποι επίλυσης τους, ενώ από την πλευρά του ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που της δίνει ο νόμος την προσπάθεια που γίνεται σε αυτό.

Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα συνόδευαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, ο Πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας Πελοποννήσου & Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Οικονόμου, και η Διευθύντρια του Γραφείου του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτα Ασημάκου

Πηγή: korinthosnews.com

Εόρτια Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στον Σεβ. Μητροπολίτη μας

Previous article

Πότε θα έρθει το πρώτο κρύο του 2023 – Τι λένε οι μετεωρολόγοι;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.