ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Για το “Ψηφιακό μουσείο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης: η καθημερινή ζωή το 1821» συζητούν στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

0

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης που θα γίνει αύριο Τετάρτη  28 Δεκεμβρίου  και ώρα 11:00, δια ζώσης στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο δημοτικό κατάστημα (Λ. Φραντζή 2 – Ξυλόκαστρο) και με τηλεδιάσκεψη,  αναμένεται να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών – κατάρτιση όρων διακήρυξης για το διαγωνισμό της υπηρεσίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (Α.Σ.Α.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ» (αριθ. μελ 185/2022).
2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών – κατάρτιση όρων διακήρυξης για το διαγωνισμό της υπηρεσίας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» (αριθ. μελ. 193/2022)
3. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών – κατάρτιση όρων διακήρυξης για το διαγωνισμό της προμήθειας ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ (αριθ. μελ. 161/2022).
4. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών – κατάρτιση όρων διακήρυξης για την υπηρεσία «Ψηφιακό μουσείο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης: η καθημερινή ζωή το 1821» (αριθ. μελ. 6/2021 – Πρόγραμμα Α. Τρίτσης).
5. Περί έγκρισης της αριθ. 104/2022 απόφασης του ΝΠΔΔ «Η. Κατσούλης» με θέμα «Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2022».
6. Έγκριση κίνησης οχημάτων του Δήμου.

Αρχαίος Δίολκος: Τι εργασίες γίνονται τώρα στην Ποσειδωνία (φωτο βιντεο)

Previous article

Αλκοολόμετρα πολλαπλών χρήσεων μοίρασε η Τροχαία Κορίνθου σε συνεργασία με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.