ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

Στη φυλακή 2 απο τους 5 μαθητές για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης σε σχολείο της Κορίνθου VIDEO

0

Σε κέντρο κράτησης νέων οδηγήθηκαν οι 2 από τους 5 ανήλικους που κατηγορούνται για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης μαθήτριας εντός των εγκαταστάσεων σχολείου της Κορίνθου.

.

 

Την προφυλάκιση δυο εκ των πέντε μαθητών ηλικίας 13 έως 15 ετών που κατηγορούνται για την απόπειρα ομαδικού βιασμού μιας 14χρονης μαθήτριας σε σχολείο της Κορίνθου, αποφάσισαν με σύμφωνη γνώμη τους, η ανακρίτρια και εισαγγελέας Κορίνθου, έπειτα από την μαραθώνια απολογία των ανηλίκων.

.

 

Οι υπόλοιποι τρεις μαθητές έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που σύμφωνα με πληροφορίες θα αφορούν την εμφάνιση τους σε Αστυνομικό Τμήμα και ίσως αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση στο 14χρονο κορίτσι εκδηλώθηκε εντός σχολικού χώρου και σχολικού ωραρίου. Το κορίτσι που είναι σοκαρισμένο, μεταφέρθηκε σε δομή στην Αθήνα για να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται προκειμένου να γίνει η μαρτυρία της κοπέλας για το τι ακριβώς συνέβη.

.

 

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν ύστερα από την καταγγελία της μητέρας της στις Αρχές, οπότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της επίθεσης.

.

 

Από την πλευρά των συνηγόρων των πέντε κατηγορουμένων μαθητών που ακολουθούν κοινή γραμμή υπεράσπισης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστηρίζουν ότι δεν έχουν τελεστεί οι πράξεις που τους αποδίδονται.

.

 

Πηγή: megatv, ερτ

Ν. Βερισογλάκης: Ευχαριστεί τον κ. Νανόπουλο για την άμεση λύση των προβλημάτων λειτουργίας των περιπτέρων

Previous article

Ο ΠΑΣ Κόρινθος προσκαλεί τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων του Νομού Κορινθίας να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα της ομάδας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.