ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ν. Βερισογλάκης: Ευχαριστεί τον κ. Νανόπουλο για την άμεση λύση των προβλημάτων λειτουργίας των περιπτέρων

0

Ο κ. Νίκος Βερισογλάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο μέσα από τον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα, για την συμβολή του στην επίλυση ενός θέματος που ταλανίζει χρόνια τους καπνοπώλεις της περιοχής μας. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου καπνοπωλών ν. Κορινθίας, ο κ. Νανόπουλος έδρασε άμεσα στο πρόβλημα λειτουργίας των περιπτέρω της περιοχής, δίνοντας λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούσαν χρόνια τον κλάδο, ρίχνοντας πυρά στον απερχόμενο δήμαρχο κ. Α.Πνευματικό, αλλά και στον τότε Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Χατζή και νυν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον κ. Σταυρέλη.

Η ανακοίνωση του προέδρου του σωματείου Καπνοπωλών

Ως πρόεδρος του σωματείου καπνοπωλων νομού Κορινθίας ευχαριστώ τον δήμαρχο Κορινθίων Κ. Νανόπουλο για την άμεση λύση των προβλημάτων της λειτουργίας των περιπτέρων. Έδωσε λύσεις σε βασικά αιτήματα που απασχολούσαν για Χρόνια τον κλάδο και ειδικά σε όσους κινδύνευαν με κλείσιμο. Ήμασταν ο μοναδικός δήμος στον νομό που είχαμε μείνει πίσω σε βασικά θέματα λειτουργίας των περιπτέρων. Σε αυτό την ευθύνη την είχε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και πιο συγκεκριμένα ο Κ. Πνευματικός και ο Κ. Χατζής ως αντιδήμαρχος οικονομικών τότε και τώρα υποψήφιος του Κ Σταυρελη. Οι ίδιοι δε δήλωναν δημόσια ότι θα εξαφανίσουν τα περίπτερα με κίνδυνο να μείνουν πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι ήθελαν και θέλουν λίγα χρόνια για την σύνταξή τους χωρίς δουλειά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο μου ως προς την επίλυση των προβλημάτων. Ο αγώνας συνεχίζεται και είμαστε εδώ για την άμεση λύση (πάντα με νόμιμο τρόπο) οποίου προβλήματος προκύψει.

Δ.Πρωτοπαπάς-Με ημίμετρα αλλαγές δε γίνονται, η διεκδίκηση ολόκληρου του έκτου συντάγματος πεζικού είναι μονόδρομος

Previous article

Στη φυλακή 2 απο τους 5 μαθητές για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης σε σχολείο της Κορίνθου VIDEO

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.