1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΤΣΟΓΛΟΥ: Οι μαθητές της Α Γυμνασίου βοήθησαν στο συσσίτιο της ενορίας του Αποστόλου Παύλου

0

Μια σκέψη έγινε πράξη που συμπαρέσυρε και άλλους μαζί!

Η ιδέα των μαθητών της Α Γυμνασίου να βοηθήσουν στο συσσίτιο της ενορίας του Αποστόλου Παύλου βρήκε ανταπόκριση όχι μόνο από τους μαθητές του Γυμνασίου Ατσόγλου αλλά και από όλη τη μαθητική κοινότητα.

Μαζί τους οι μαθητές της ΣΤ και της Ε Δημοτικού μετέβησαν στον Ιερό Ναό, όπου βοήθησαν στη διανομή του συσσιτίου, έκαναν εθελοντική εργασία μέσα στον ναό ακολουθώντας τις υποδείξεις του Πατέρα Παναγιώτη, μοίρασαν χριστουγεννιάτικες κάρτες που είχαν ετοιμάσει ειδικά για αυτή την ημέρα.

Αρωγοί κι εμψυχωτές οι εκπαιδευτικοί τους, που στηρίζουν κάθε προσπάθεια εθελοντισμού από ένα σχολείο που ξέρει να ανοίγει τις πόρτες του σε όλο τον κόσμο.

Πέρσι οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ατσόγλου είχαν στήσει γέφυρες επικοινωνίας με την Ζανζιβάρη της Τανζανίας, προσφέροντας χρήματα για τον εξοπλισμό μιας σχολικής αίθουσας. Φέτος στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου, στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας…

Γιατί πάνω από όλα πρέπει να μένουμε άνθρωποι!

🤩 Οι μαθητές της Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, της ΣΤ και της Ε Δημοτικού έδωσαν μαθήματα εθελοντισμού!
🎯 Άφησαν για λίγο τα καθήκοντά τους και επισκέφτηκαν το συσσίτιο της Ενορίας του Αποστόλου Παύλου, όπου βοήθησαν στη διανομή του φαγητού, μοίρασαν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες που είχαν ετοιμάσει και πρόσφεραν το διακόνημά τους στην εκκλησία.
😍 Όλοι μαζί, ως μια κοινότητα… Γιατί όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον! Όχι γιατί είναι Χριστούγεννα, αλλά γιατί είμαστε άνθρωποι!

Απότομη αλλαγή καιρού την ερχόμενη εβδομάδα ‑ Αλλάζει το σκηνικό μετά τα Χριστούγεννα

Previous article

Γεωργαντάς: Προκήρυξη 5,5 εκατ. ευρώ και για το αρδευτικό δίκτυο του φράγματος Ασωπού»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.