1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Eνας τόνος κοτόπουλα, προσφορά από την Ι. Μονή Βατοπαιδίου-Αγ.Όρους

0

Για μία ακόμη φορά, με αφορμή την Εορτή των Χριστουγέννων, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, έρχεται αρωγός στο μεγάλο Φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας προσφέροντας έναν τόννο κοτόπουλα «ΠΙΝΔΟΣ».

Οι υπεύθυνοι της Τραπέζης Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», της Ι. Μητροπόλεώς μας, παρέλαβαν αυτή την πολύ σημαντική προσφορά την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, μέρος της οποίας θα αποσταλεί στα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Καθεδρικού Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα Ιδρύματα της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ευγνωμόνως εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την επαναλαμβανόμενη φιλάνθρωπη προσφορά της, ευχόμενος υπέρ μακροημερεύσεως και σωτηρίας του αγίου Καθηγουμένου κ. Εφραίμ και των ασκουμένων σ’ αυτή Πατέρων και Αδελφών!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας “Η Πίνδος” σας προσκαλεί στην εκδήλωση “Βυζαντινά μνημεία της Ηπείρου”

Previous article

Μάγεψαν οι ONIRAMA με τις μεγάλες τους επιτυχίες στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.