ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: τολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και Πεζοπορία στη Λίμνη Δόξα

0
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε η στιγμή να στολίσουμε, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 το δέντρο μας στη Λίμνη Δόξα, στη «Μικρή Ελβετία» όπως αποκαλείται, σ’ ένα μαγευτικό τοπίο αυτή την εποχή.
.
Μια τεχνητή λίμνη με απαράμιλλο φυσικό κάλος, με θέα γύρω της προς τα ψηλά βουνά της Ζήρειας του Χελμού και της Ντουρντουβάνας θυμίζοντας αλπικά τοπία και λίμνες από τις οποίες η Δόξα δεν έχει πολλά να ζηλέψει.
Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσουμε μια πανέμορφη μέρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων!
.
Ο στολισμός θα γίνει σε δέντρο κοντά στη Λίμνη με οικολογικά στολίδια, τα οποία εύκολα κατασκευάζουμε μόνοι μας, από φρούτα, ποπ κορν, γιρλάντες από μακαρόνια, ζυμαράκια, λουλούδια κ.ά.
.
Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας, από τη λίμνη Δόξα σε μια όμορφη κα ευκολη διαδρομή μέσα στο δάσος.
Μετά το τέλος της πορείας θα πάμε για καφέ ή φαγητό στην περιοχή.
Ώ.Π.: 3 Β.Δ.:Α
.
Δεν ξεχνάμε τα Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια μας και τη γιορτινή μας διάθεση!
Αναχώρηση: 7:30 πμ. από τα Περιβολάκια
Κόστος συμμετοχής: 15 € , παιδιά δωρεάν
.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς της εξόρμησης:
Χατζηγεωργίου Μαρία 6940839160
Δένης Δημήτρης 6932618353
και στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 (Τετάρτη 20:00-22:00).
  • Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απρόβλεπτες πολλές φορές καιρικές συνθήκες.
  • Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, μπατόν, ισοθερμικό – αντιϊδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό για μια μέρα.
  • Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
  • Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
  • Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
  • Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
  • Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
  • Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
  • Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).

Ψυχογιός: “Καταστροφική η αύξηση 8% των ασφαλιστικών εισφορών που έρχεται από τη ΝΔ”

Previous article

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα δοθεί, πώς υπολογίζεται

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.