ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Τα Χριστούγεννα της Λουτσία» στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου για τους μικρούς μας φίλους

0

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται τα Χριστούγεννα και οργανώνει δράσεις για παιδιά, ηλικίας 8-15 ετών, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (ώρα 11:30), στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Οι μικροί φίλοι θα παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη ταινία «Τα Χριστούγεννα της Λουτσία» του Christian Dyekjær (Fiction, έγχρωμο , 93΄, Δανία, 2018).

Αναφέρει το δελτίο Τύπου : “Ψηλά στη Βόρεια Γροιλανδία ζει η Λουτσία μαζί με τη μητέρα της και τον μπαμπά της, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό μας Άι Βασίλη. Η Λουτσία πηγαίνει στο Διεθνές χριστουγεννιάτικο σχολείο και θέλει να γίνει η επόμενη «αγιοβασιλίνα» της Δανίας. Όμως αυτό δεν επιτρέπεται μια και μόνο τα αγόρια μπορούν να διεκδικήσουν αυτόν τον τίτλο. Η Λουτσία διαμαρτύρεται συνεχώς και ο υπεύθυνος των σπουδών της αποφασίζει να της δώσει την ευκαιρία να αποδείξει ότι και τα κορίτσια είναι εξίσου ικανά.  Στη συνέχεια, τα παιδιά  θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής στολιδιών. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και ανακυκλώσιμα υλικά, όπως χαρτί και πλαστικά μπουκάλια, θα δημιουργήσουν στολίδια εμπνευσμένα από τις βάρκες της Λίμνης Στυμφαλίας.

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
200 16 Στυμφαλία Κορινθίας
Τ: 27470 22296 | www.piop.gr”

Χρίστος Δήμας και Ανδρέας Λυκουρέντζος: Τι είπαν ο Βουλευτης και ο Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τους αγρότες της Κορινθίας

Previous article

Motor Oil: Σημαντική αύξηση κερδών και τζίρου στο 9μηνο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.