1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Σχοινος Λουτρακίου, η περιοχή με τις περισσότερες φυσικές καταστροφές παραμείνει εγκαταλελειμμένη από το κράτος

0

 

Ο Σχοινος Λουτρακίου είναι μια περιοχή που έχει υποστεί πολλές και μεγάλες φυσικές καταστροφές τα τελευταία 10 χρόνια.

  1. 2013 Καταστροφική νεροποντή χάθηκε και η εκκλησία στις Βαμβακιες καταστροφή σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου Σχοινος – Αλεποχώρι
  2. 2018 Καταστροφική πλημμύρα μέσα στον Σχοινο και εκ νέου κομμένο το επαρχιακό οδικό δίκτυο Σχοινος – Αλεποχώρι σε πολλά σημεία 
  3. 2021 Καταστροφική Πυρκαγιά από τον Σχοινο μέχρι τα Μέγαρα
  4. 2022 Καταστροφική Νεροποντή καταστροφή σχεδόν σε όλο το οδικό δίκτυο Σχοινος – Αλεποχώρι σε δεκάδες σημεία. …Και πολλά άλλα.

Οι κάτοικοι ζητάνε την ολική ανακατασκευή και αναβάθμιση του οδικού δικτύου Σχοινος- Αλεποχώρι σε β Εθνική οδό όπως το ζήτησε και ο Διευθυντής Δασών κος Καλλίρης μετά την Πυρκαγιά.

Ο ΣΧΟΙΝΟΣ ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ είναι η δεύτερη πύλη της Πελοποννήσου είτε σας αρέσει είτε όχι βρίσκεται 60 λεπτά μακριά από το κέντρο της πρωτεύουσας και όχι κάπου στα σύνορα.

Ο ΣΧΟΙΝΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ζητάει αυτά που στερήθηκε τόσα πολλά χρόνια έχει 300 και πλέον σπίτια μέσα σε αυτά και άνθρωποι από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και από θέσης κομβικές.

Από τον δρόμο Σχοινου – Αλεποχώρι περνάνε σε καθημερινή βάση πάρα πολλά ξένα Βαν τροχόσπιτα από εκατοντάδες ξένους επισκέπτες που έρχονται από τους Δελφούς προς την Κορινθία και την Πελοπόννησο.

Περιμένουμε έργα και όχι Λόγια.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Γ΄Κατηγορίας Κορινθίας

Previous article

Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας: Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.