ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Αίτημα να ανοίξει Optima bank στο Λουτράκι

0

Καλησπέρα Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε και Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε και Αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων .

Είναι γνωστό σε εσάς ότι το Λουτράκι και ο Δήμος μας ΔΕΝ έχουν κατάστημα τράπεζας για την εξυπηρέτηση Δημοτών, κατοίκων και επιχειρήσεων, αλλά ιδιαιτέρως ευπαθών και ευάλωτων ομάδων που ζουν στον Δήμο μας.
Το ταχυδρομικό ταμιευτήριο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες αυτών.

Αφού λοιπόν οι τράπεζες μας “γύρισαν την πλάτη τους”, εντελώς καταχρηστικά, και μας υποβαθμίζουν ως καταναλωτές των τραπεζικών προϊόντων τους και μας επιβάλλουν να πηγαίνουμε για να εξυπηρετηθούμε, σε καταστήματά τους, στον γειτονικό Δήμο Κορινθίων, πρέπει να λάβετε οικονομικά μέτρα εναντίον τους, στα πλαίσια της αμοιβαιότητας.

Προτείνω λοιπόν να ζητήσετε από την τράπεζα OPTIMA , συμφερόντων των ίδιων μετόχων με μεγάλο διυλιστήριο στην περιοχή μας, γι’αυτό και οι μέτοχοι οφείλουν να επιδείξουν στο αίτημα σας, ιδιαίτερη κοινωνική ευθύνη , να σχεδιάσει -και να εγκαινιάσει- νέο κατάστημα της στο Λουτράκι και εκεί πλέον να υποσχεθεί τε ότι θα μεταφέρετε τα τραπεζικά σας αποθέματα και να ανοίξετε νέους λογαριασμούς.

Επίσης να συνεννοηθείτε με τους εμπόρους, τουριστικά γραφεία και συλλόγους συνταξιούχων, να υποβάλλουν ανάλογα αιτήματα και να εξετάσουν σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, για να τιμήσουν την νέα τράπεζα, εφόσον αποδεχθεί τα αιτήματά σας.

Είναι μια λύση ανάγκης, αλλά είναι καλύτερο από το να υφιστάμεθα “καψόνια” λές και είμαστε υποχρεωμένοι να τους τιμούμε ό,τι και εάν μας κάνουν.

Άλλωστε ελευθερία των συμβάσεων έχουμε και τα χρήματά σας προορίζονται για το καλό των δημοτών , των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών του Δήμου μας.

Ευχαριστώ πολύ για την επεξεργασία του θέματος αυτού, γιατί άλλες προτάσεις των Ενεργών Πολιτών, ούτε που τις ακουμπάτε..

Λουτράκι 7.12.2022
Με εκτίμηση
Για τους Ενεργούς Πολίτες του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

ο Εκπρόσωπός τους
Νικόλαος Γ. Λόης

Νοσοκομείο Κορίνθου: Σε λειτουργία Πέντε νέα μηχανήματα

Previous article

Τι θα περιλαμβάνει το εορταστικό καλάθι του καταναλωτή και το καλάθι των παιχνιδιών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.