1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Απείλησαν με όπλο τους γονείς ποδοσφαιριστή

0

Άγρια Δύση!

Η ομάδα μας ηττήθηκε την Κυριακή στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής από τον ανώτερο αγωνιστικά Ηρακλή Ξυλοκάστρου με σκορ 1-4. Δυστυχώς όμως δεν θα μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μετά το πέρας του αγώνα ένας “φίλαθλος” που βρισκόταν στην εξέδρα, ο οποίος σίγουρα δεν ανήκε στους φιλάθλους της ομάδας μας, βρέθηκε εξω απο το γήπεδο στο ύψος των αποδυτηρίων μας και εμφάνισε όπλο με το οποίο απείλησε τον πατέρα και την μητέρα ενός παίχτη της ομάδας μας που περίμεναν το παιδι τους έξω από το Γήπεδο “Σωτήρης Αγγελόπουλος” μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων φιλάθλων και παικτών των δύο ομάδων. Ευτυχώς για καλή τύχη όλων μας ο ένοπλος αφοπλίστηκε και τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω το όπλο και προσωπικά του αντικείμενα τα οποία τα παρέλαβε η Αστυνομία του ΑΤ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ύστερα από κλήση των διοικούντων της ομάδας μας και ενός φιλάθλου. Σύσσωμη η διοίκηση του Πανκαμαριακού παρεβρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου μαζι με την οικογένεια που δέχθηκε την επίθεση προκειμένου να κατατεθεί μήνυση και πλεον η υπόθεση εχει παρει τον δρόμο τις δικαιοσύνης.

Σαν ομάδα καταδικάζουμε απερίφραστα το συγκεκριμένο γεγονός και οφείλουμε όλοι μας να θωρακίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο τους αθλητικούς χώρους από παρόμοια περιστατικά βίας και μίσους. Έχοντας εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα ερευνηθεί εις βάθος.

ΥΓ. Μας λυπεί και μας προκαλεί απογοήτευση το γεγονός ότι ήμασταν μόνοι μας στο Αστυνομικό Τμήμα.

Εκ του ΔΣ
Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος Καμαρίου – ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Δωρεάν έλεγχοι για τον κορονοϊό

Previous article

1829: Η προσφορά στα Εξαμίλια του Δρ. Samuel Gridley Howe ενός μεγάλου φιλέλληνα. Γεννήθηκε 10 Νοεμβρίου του1801

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.