ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Εκτός ο Τάσος Γκιολής απο την λίστας της ΝΔ

0

Στην κυριακάτικη RealNews του Χατζηνικολάου έδωσε συνέντευξη ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, ο άνθρωπος που αντικατάστησε τον Γιώργο Δημητριάδη ως διευθυντης του γραφείου του πρωθυπουργού, και μεταξύ των άλλων έκλεισε οριστικά τον δρόμο της συμμετοχής στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια των εν ενεργεία αντιπεριφερειαρχών.

«Δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά μας νυν αντιπεριφερειάρχες. Η αυτοδιοίκηση έχει τη δική της μεγάλη σημασία. Την εμπιστευόμαστε, την εκτιμούμε και τη στηρίζουμε. Γι’ αυτό δεν θέλουμε να συνεχιστεί η λανθασμένη αντίληψη, η οποία θέλει την αυτοδιοίκηση όχι να είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα απλό σκαλοπάτι για την είσοδο στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη αναφορά έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο της ΝΔ, που δεν ήθελε να προκαλέσει εμφυλίους στις τοπικές κοινωνίες. Μετά τα όσα είπε ο κ. Μπρατάκος, μένει οριστικά εκτός ψηφοδελτίων ο Τάσος Γκιολής, που ήθελε να είναι υποψήφιος στην Κορινθία, οι  Άννα Καλογεροπούλου και Ανδρέας Τσουκαλάς (Μεσσηνία), ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (Αρκαδία), αλλά και οι Χρήστος Μιχαλάκης (Τρίκαλα), Φανή Παπαθωμά (Βοιωτία), Σάκης Φωλίνας (Γρεβενά).

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αποκλεισμός των αντιπεριφερειαρχών αποφασίστηκε όπως μαθαίνω μετά τις έντονες αντιδράσεις των νυν βουλευτών.

Ο Αλ.Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο

Previous article

Συγκέντρωση στη Στεμνίτσα Γορτυνίας για το θέμα των ανεμογεννητριών του Μαινάλου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.