2_ΕΛΛΑΔΑ

Η Πελοπόννησος θα προβληθεί μέσα από την “TBEX Europe 2023” , μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς συναντήσεις στον χώρο του ταξιδιού

0

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ΤΒΕΧ Europe 2023 θα δοθεί  αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.

Η TBEX Europe 2023 -την διοργάνωση της οποίας για τον επόμενο χρόνο ανέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου- αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς συναντήσεις, στην οποία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, από online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και στελέχη Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών.

Περισσότεροι από 350 έμπειροι επαγγελματίες του χώρου, από όλον τον κόσμο, θα συναντηθούν από τις 8 έως τις 12 Μαΐου 2023 στην Καλαμάτα, για να συνδεθούν διαδικτυακά, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις, στρατηγικές και τακτικές της τουριστικής αγοράς, αλλά και για να προβάλλουν την ομορφιά και τις μοναδικές εμπειρίες της Πελοποννήσου.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει συναντήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, παρουσιάσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και ταξίδια εξοικείωσης σε όλη την Πελοπόννησο.

Έτοιμο το νέο κτίριο στο κέντρο της Κορίνθου για τη στέγαση του Κτηματολογικού Γραφείου Κορινθίας

Previous article

Λουτράκι: “Έφυγε” ο Μιχάλης Αντωνίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.