ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει κλείσει τα 48 χρόνια του … αλλά σήμερα ένιωσε 10 χρόνια νεότερος

0
Έπαιξε ποδοσφαιριστής σε ηλικία 48 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών σήμερα στην Γ’ Εθνική!
Η απόφαση του προπονητή του Ζευγολατιού, Παντελή Κολλιάκου, να χρησιμοποιήσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Προοδευτική τον τερματοφύλακα Γιώργο Καραγκούνη, έγινε αιτία να έχουμε ένα εκπληκτικό ρεκόρ στην Γ’ Εθνική. Ο Καραγκούνης, παλιός τερματοφύλακας του Πέλοπα Κιάτου είχε παίξει στην καριέρα του μέχρι και Δ’ Εθνική. Κάποια στιγμή το υποβιβασμένο Ζευγολατιό χρειάστηκε τερματοφύλακα για τον πάγκο του και ο Καραγκούνης προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει.
Σήμερα ο Παντελής Κολλιάκος του έδωσε την ευκαιρία να παίξει με την Προοδευτική στα τελευταία 14 λεπτά, όπου δέχτηκε ένα γκολ, αλλά χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της Προοδευτικής. Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει κλείσει τα 48 χρόνια του πριν από τρεις μήνες, αλλά σήμερα, όπως ο ίδιος λέει και στο μήνυμά του στον κατά έξι χρόνια νεότερο προπονητή του, τον έκανε να νιώσει 10 χρόνια νεότερος.

Ο μεγαλύτερος ως τώρα στην Γ’ Εθνική ήταν ο τερματοφύλακας του Λεβάντε Κυριάκος Μαρίνος, που ήταν 43 ετών 11 μηνών και 29 ημερών στις 10 Ιανουαρίου 2016 (ΑΟ Λεβάντε – Αιολικός)

Συνέντευξη με τον Παύλο Ορκόπουλο. Όλα όσα αγαπά στην Κόρινθο αλλά και τι τον θλίβει …

Previous article

Επιτέθηκαν σε Κορίνθιο επειδή κρατούσε την ελληνική σημαία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.