ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ένα αφηγηματικό και μουσικό ταξίδι , “Το ταξίδι της Πεταλούδας”, σας περιμένει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στα “Καλάμια” !

0

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 6:00 μμ στο cafe Mon Ami (παραλία Καλάμια) η συγγραφέας-ποιήτρια -αφηγήτρια Ευαγγελία Πανούση θα παρουσιάσει το παραμύθι της και θεατρικό έργο “Το ταξίδι της Πεταλίδας” . Η αφηγήτρια είναι μέλος του σωματείου λόγου & τέχνης “Αλκυονίδες” , το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων για την εκδήλωση:  “-Στο πρώτο μέρος θα ακούσουμε την πραγματικά ιδιαίτερη πορεία της Πεταλίδας από την αρχή της συγγραφικής σύλληψης μέχρι και την έκδοση της .

Ταξιδιάρα η Συγγραφέας μας αγκαλιά με την Πεταλίδα της φτάνουν στη Χίο και εκεί συμβαίνει το θαύμα …

Η Ευαγγελία θα μας χαρίσει το απόγευμα της Τετάρτης ,όχι μόνο την εμπειρία της από αυτό το ταξίδι αλλά και μια υπέροχη αφήγηση με τον μοναδικό τρόπο της παρέα με μια κιθάρα …γιατί η Πεταλίδα μας αγαπάει τη μουσική !!

Η Μαρίνα Καλλίρη γραμματέας του Σωματείου και μελετήτρια της Αρχαίας Ελληνικής Σκέψης & των Αρχετυπικών συμβόλων, μαγεύτηκε από τα σύμβολα και τα ηθικά διδάγματα του παραμυθιού και θα μας χαρίσει -στο δεύτερο μέρος- τις γνώσεις της σε ένα ταξίδι που σκοπός του είναι να μας οδηγήσει σε έναν άλλο κόσμο και σε μια άλλη πραγματικότητα .

Θα μας ταξιδέψει εκεί που αγγίζονται οι ψυχές..εκεί που τα σύμβολα γίνονται κλειδιά αυτογνωσίας και κατανόησης του άγνωστου και ασυνείδητου κόσμου μας .

Φυσικά δεν θα είναι μόνες τους…

Μαζί τους η Συγγραφέας -Ζωγράφος και υπεύθυνη για την εικονογράφηση κ.Μαρία Σαρρή και η ερευνήτρια Αρχαίας Αριθμοσοφίας – Συγγραφέας κ.Ρεβεκα Τραυλού.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος κ.Ολγα Κονομόδη ενώ στη θέση της συντονίστριας θα βρίσκεται η Ταμίας του Σωματείου κ.Αλεξανδρα Λεμπέση- Γιώτη .

Η μουσικός κ. Τζένη Κακριδή θα πλαισιώσει μουσικά την Συγγραφέα μας .

Το ταξίδι της Πεταλίδας ξεκινάει και η αξία του έχει παιδευτικό και διδακτικό χαρακτήρα.

Η συνεργασία αυτή θα μείνει αξέχαστη σε όλους εσάς που θα βρεθείτε την Τετάρτη κοντά μας Οι Αλκυονίδες θα είναι εκεί να σας υποδεχθούν.”

Αρκαδία: Εργολάβοι ξυλοκόπησαν άνδρα που κατήγγειλε παράνομο έργο τους

Previous article

Μια βροχερή μέρα στο κέντρο της Κορίνθου μέσα απο τον Φωτογραφικό φακό των VAS ~ VAL

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.