1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Η Ομάδα Ναρκομανών Ανωνύμων Κορινθίας ζητά την στήριξη του Δημάρχου Κορινθίων

0

Καλησπέρα σε όλους,

ευχόμαστε να είστε καλά.

Από την περασμένη Παρασκευή η Ομάδα ΝΑ Κορίνθου επαναστεγάστηκε στον ίδιο χώρο του Δημαρχείου (θεατράκι), με μια μικρή αλλαγή ώρας, 18:00-19:30.

Ελπίζουμε να έχουμε καλή συνέχεια και σας καλούμε αυτήν την Παρασκευή όπου θα γιορτάσουμε τα 12 χρόνια της Ομάδας με την ανάλογη τούρτα. Είστε ευπρόσδεκτοι στις 19:30 να χαρείτε κι εσείς στην χαρά μας.

Με αμέριστη εκτίμηση,

Επιτροπή Υπηρεσιών Περιοχής

ΝΑ Κορινθίας ”Πήγασος”.

www.na-greece.gr

Τηλεφωνική Γραμμή: 2741 001 100

Δευτέρα – Παρασκευή 18:00-19:00

Στις Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, ο χρήστης Corinthians NA <nacorinthians2010@gmail.com> έγραψε:


ΤΕΤΆΡΤΗ 28/09/2022

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

 

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΝΑ). ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ Κ.Α., ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

 

ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΒΑΣΗ (ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΛΕΧΑΙΟ-ΚΑΠΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΥΠΑΙΘΡΙΑ) ΟΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ COVID-19 ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΛΕΟΝ, Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΑΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ 90ΛΕΠΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΜΑΣ.

 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25-30 ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:30-20:00, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΛΕΧΑΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑ, ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, 40 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΚΑΜΑΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΠΕΡΑΙΑ, ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΑΣΦΑΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠ΄ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ”ΑΣΤΕΓΟΙ” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΩΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ 52 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ, ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΩ ΚΑΛΑΘΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ Ή ΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ, ΦΥΛΗ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΔΟΓΜΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ή ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-12 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΙΣΟΠΟΣΟ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΝΤ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ «ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΗΛ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑ ΣΤΟ KING SARON, ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟ ΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ.

 

 

ΜΕ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ”ΠΗΓΑΣΟΣ”.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ: 2741 001 100

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00-19:00

WWW.NA-GREECE.GR

Tα σενάρια για τις επόμενες εκλογές: Πως θα μοιραστούν οι έδρες με την απλή και την ενισχυμένη αναλογική

Previous article

«Φράκαρε» η παλαιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.