ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Προσγείωσε τους αγρότες ο Νίκας «Δεν είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας η διαχείριση του νερού»

0

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στην οποίαν εμφανίστηκε δια ζώσης μόνο όταν ήταν να τοποθετηθεί και μάλλον με «άγριες» διαθέσεις και φανερά ενοχλημένος από τις φωνές που του ζητάνε να κάνει κάτι, αφού προσγείωσε τους αγρότες που είχαν φτάσει στην συνεδρίαση ζητώντας, να επιβιώσουν.

«Δεν είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας η διαχείριση του νερού» είπε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας

Ο Περιφερειάρχης σημείωσε πως η αρμοδιότητα διαχείρισης νερού δεν είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας και είπε ακόμα πως στο Φράγμα Ασωπού η περιφερειακή αρχή απλά επιβλέπει, το Υπουργείο εκτελεί το έργο.
Είπε ακόμα πως η περιφέρεια δεν μπορεί να διαλύσει κανέναν οργανισμό, ούτε να δημιουργήσει άλλον ως απάντηση στο αίτημα κατάργησης του ΑΟΣΑΚ και δημιουργίας νέου φορέα. «Το υπουργείο έχει την ευθύνη» επανέλαβε ο κ.Νίκας.

Στα του οίκου του ο Περιφερειάρχης θύμισε στους αγρότες πως έγιναν έργα, όσα ζητήθηκαν και πως θα γίνουν και άλλα , αναφερόταν σε μικροέργα , καθαρισμούς κτλ.

Ως συνέπεια των παραπάνω, δεν υπερψήφισε ο ίδιος και η παράταξή του την πρόταση της παράταξης Δέδε η οποία εμπλουτίστηκε στα σημεία από τις υπόλοιπες παρατάξεις και η οποία εν τέλει πέρασε κατά πλειοψηφία στο Περιφερειακό.

Το μάζεμα της ελιάς στην Κορινθία μέσα από το φωτογραφικό φακό των Vas ~ Val

Previous article

Θ. Πλεύρης: Από 1η Ιανουαρίου 2023 επιστρέφουν στη δουλειά τους οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.