3_ΚΟΣΜΟΣ

Το καινούργιο λογότυπο της Kia έφερε …μεγάλο μπέρδεμα

0

Η Kia παρουσίασε το νέο της λογότυπο, αλλά φαίνεται ότι αρκετοί δυσκολεύονται να το διαβάσουν σωστά, νομίζοντας ότι γράφει «KN».

Ο χρήστης @Shwinnabego στο Twitter παρατήρησε ότι οι αναζητήσεις στο Google για το “KN car” έχουν αυξηθεί σημαντικά από το καλοκαίρι του 2021, όταν τα μοντέλα με το νέο λογότυπο άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα στους δρόμους. Αυτή η σύγχυση εκτείνεται και παραπέρα, καθώς μια ανάρτηση στο Reddit έδειξε μια εικόνα ενός Kia Carnival, με την σαρκαστική ερώτηση «Μοντέλο αυτοκινήτου KN;».

 

 

Τα δεδομένα στο Google Trends δείχνουν ότι αυτό το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και άνθρωποι στην Αυστραλία, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιούν αναζητήσεις όπως “KN SUV”, “KN car brand price” και “KN car brand electric”. Οι αναζητήσεις στην Αμερική δεν είναι και πολύ πιο …λαμπρές, αφού περιλαμβάνουν ερωτήσεις όπως: “What is KN car”, “KN Carnival car”, “What is KN” και “KN Telluride car”.

 

Ενώ σημειώνονται περίπου 30.000 αναζητήσεις το μήνα για το λεγόμενο “KN car”, η Tire Meets Road σημείωσε ότι η λέξη “Kia” μέτρησε 1,83 εκατομμύρια αναζητήσεις κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, επομένως ο αριθμός των 30.000 αναζητήσεων δεν είναι και τόσο τραγικός. Ωστόσο, φαίνεται να συμβαίνει αρκετά συχνά, με αποτέλεσμα το “KN c” να κάνει το Google Chrome να προτείνει αυτόματα τα “KN Car” και “KN Car Brand”.

Το καινούργιο λογότυπο της Kia έφερε …μεγάλο μπέρδεμα - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι προφανώς είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τα νέα οχήματα Kia, που συνεχίζουν να τα αναζητούν – δείχνοντας ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους προς αυτά.

Το καινούργιο λογότυπο της Kia έφερε …μεγάλο μπέρδεμα - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το καινούργιο λογότυπο της Kia έφερε …μεγάλο μπέρδεμα - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πηγή: autotypos.gr

Χρίστος Δήμας: Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε ο Υφυπουργός με την Microsoft

Previous article

Ετήσια Πρωτοχρονιάτικη συναυλία Φιλαρμονικής Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.