ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

«Λαϊκή Συσπείρωση» Σικυωνίων: Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Κιάτου σήμερα στις 6 μ.μ. να είστε όλοι εκεί!

0

Σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Κιάτου την Πέμπτη 24 Νοέμβρη στις 6 μ.μ., καλεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Σικυωνίων Κορινθίας, απαιτώντας απ’ τη Δημοτική Αρχή να πάρει πίσω τις αυξήσεις «φωτιά» που επέβαλε σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, φτάνοντας έως το +140%!

Η δημοτική Αρχή δεν δέχθηκε καν να μπει σε ψηφοφορία η πρόταση του δημοτικού συμβούλου Σικυωνίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Βασίλη Νανόπουλου, η οποία προέβλεπε μειώσεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου για τα λαϊκά στρώματα, πλήρη απαλλαγή για ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και αύξηση των συντελεστών για μεγάλες επιχειρήσεις (αλυσίδες σούπερ μάρκετ, τράπεζες, βιομηχανίες κλπ.).

Είναι τέτοια η αντίδραση των κατοίκων, που οι δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκαν απ’ την παρέμβαση εργαζομένων και λαϊκού κόσμου της περιοχής, με την Δημοτική Αρχή να επιμένει στην ειλημμένη κατ’ αυτήν απόφασή της.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει πως «αυτή την πολιτική ακολούθησαν πιστά όλες οι αστικές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ»  καθώς και  «οι δυνάμεις τους σε Περιφέρεια και Δήμους».

«Ο αγώνας πρέπει να κλιμακωθεί, για να μην περάσουν οι αυξήσεις, για να μπουν εμπόδια σε αυτή την πολιτική που έχει μετατρέψει την διαχείριση απορριμμάτων σε ένα χρυσοφόρο πεδίο κερδοφορίας για τους επιχειρηματικούς ομίλους του κλάδου, που για μια ακόμα φορά θα πληρώσει πανάκριβα ο λαός!», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, καλώντας το λαό της περιοχής να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων να μετατρέψει την αγανάκτησή του σε δύναμη διεκδίκησης.

πηγή: 902

Στην Βουλή φέρνει το ΠΑΣΟΚ το λουκέτο της Εθνικής στο Λουτράκι

Previous article

Το Καλογεροπούλειο έφερε την όπερα στα παιδιά του 14ου Δημοτικού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.