1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα στον Δεκέμβριο θα έχουμε στοιχεία για την επισκεψιμότητα και τυχόν προβλήματα που εντόπισαν οι επισκέπτες και στην Κορινθία

0

Θέματα τουρισμού  συζητήθηκαν στη σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα που έγινε χθες το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Στην σύσκεψη, με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Άννας Καλογεροπούλου και αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών, όπως μας ενημερώνει η Περιφέρεια, έγινε η αρχική προεργασία για το τουριστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2023 για το οποίο υπάρχει προοπτική πίστωσης περί τα 2 εκ από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2021 – 2027.

Ωστόσο, όπως τονίστηκε, για το πιο πάνω πρόγραμμα θα υπάρξει το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ευρύτατη συζήτηση, ενώ συσκέψεις για τον προγραμματισμό της νέας τουριστικής περιόδου θα επαναληφθούν από τον επόμενο χρόνο.

Επίσης δόθηκαν οδηγίες από τον Περιφερειάρχη για την διοργάνωση, μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο, εκδηλώσεων ενημέρωσης στις έδρες των Ενοτήτων της Περιφέρειας στις οποίες λειτουργούν infokiosk -Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.

Στις εκδηλώσεις αυτές, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της κάθε περιοχής από τον τομέα του τουρισμού, καθώς και ιδιωτών, οι υπάλληλοι των infokiosk θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τα στοιχεία τα οποία συγκεντρώθηκαν, τόσο όσον αφορά στην επισκεψιμότητα, όσο και σχετικά με τα προβλήματα που εντοπίστηκαν από τους επισκέπτες.

Προσλήψεις στην Πυροσβεστική: Έρχονται 3.600 μόνιμες θέσεις εργασίας

Previous article

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Επερώτηση προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply