1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Στην Βουλή φέρνει το ΠΑΣΟΚ το λουκέτο της Εθνικής στο Λουτράκι

0

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κορινθίας σε συνεργασία με τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ά Αθηνών Κωνσταντίνο Σκανδαλίδη κατέθεσε στην Βουλή στις 11/11/2022 με σχετική Αναφορά την επιστολή διαμαρτυρίας των Φορέων του Λουτρακίου για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Λουτράκι. Η Αναφορά απευθύνεται στον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λουτρακίου είχε αναδείξει το θέμα από τις 3/9/2022, ζητώντας από την Δημοτική Αρχή και τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να εκδώσουν ψήφισμα για την αποτροπή του τότε πιθανού κλεισίματος.

Παρόλα αυτά όλοι έμειναν απλοί θεατές, μεταξύ των οποίων και οι Κορίνθιοι Βουλευτές και Υφυπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην υπάρχει καθημερινά ανοιχτό ταμείο σε έναν ολόκληρο Δήμο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι Τράπεζες οφείλουν να λειτουργούν προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να ξεφύγουν από την πολιτική της συρρίκνωσης και της μονόπλευρης μείωσης του κόστους και να εστιάσουν στο σκέλος της ανάπτυξης εργασιών και της πιστωτικής επέκτασης, αιμοδοτώντας την ελληνική οικονομία που το έχει ανάγκη σήμερα, εξαιτίας των συνεχόμενων κρίσεων που βιώνουμε.

63 νέα οχήματα στην Ελληνική Αστυνομία – 25 απο αυτά κατανέμονται σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία.

Previous article

«Λαϊκή Συσπείρωση» Σικυωνίων: Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Κιάτου σήμερα στις 6 μ.μ. να είστε όλοι εκεί!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.