ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: Πτωτική πορεία στα κρούσματα – Αύξηση θανάτων και διασωληνωμένων

0

Ανάμικτα συναισθήματα προκαλεί η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την εβδομαδιαία πορεία (14-20 Νοεμβρίου) της πανδημίας. Από την μια μεριά πτωτική πορεία καταγράφει ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού, σημαντική άνοδο, όμως, σημείωσαν οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι. Αύξηση είχαμε και στα κρούσματα στην Κορινθία.

Στο κόκκινο επιστρέφει και πάλι ο συναγερμός για την πορεία της πανδημίας, καθώς όλοι οι λεγόμενοι σκληροί δείκτες εμφανίζουν άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Πολύ μεγάλη αύξηση είχαμε στους νεκρούς από κορονοϊό καθώς από 115 την περασμένη εβδομάδα, έφτασαν στους 147 στο διάστημα 14-20 Νοεμβρίου. Μάλιστα ο αριθμός των 147 θυμάτων είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος από τις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Αυξημένος ήταν και ο αριθμός των διασωληνομένων που έφτασαν τους 89, αλλά και ο αριθμός των κρουσμάτων στην Κορινθία, καθώς από τα 650 κρούσματα την περασμένη εβδομάδα είχαμε 687 την εβδομάδα 14-20 Νοεμβρίου.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων, πάντως, σημείωσε μείωση, καθώς δηλώθηκαν 53.800 μολύνσεις, από 55.917 την περασμένη εβδομάδα.

 

Πρόταση Χαράλαμπου Κασίμη για το αρδευτικό πρόβλημα στην Κορινθία

Previous article

Με επιτυχία διεξάγεται το 13ο διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου ΓΕΦΥΡΕΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply