4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από αύριο στην Κορινθία – Επεισόδια βροχόπτωσης επιπέδου 3

0

Βαρομετρικό χαμηλό, το κέντρο το οποίου βρίσκεται στην Ιταλία, θα κινηθεί ανατολικά με αποτέλεσμα το ψυχρό μέτωπο που το συνοδεύει να επηρεάσει τον καιρό της χώρας μας από το μεσημέρι της Τρίτης 22/11. Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές κατά τόπους βροχές, οι καταιγίδες και η πρόσκαιρη ενίσχυση των νοτίων ανέμων. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr τα επεισόδια βροχόπτωσης τόσο για την Τρίτη 22/11 όσο και για την Τετάρτη 23/11 θα είναι επιπέδου επικινδυνότητας 3.

Ειδικά για την Κορινθία ο καιρός θα αλλάξει από αύριο, με τοπικές βροχές και κατά περιόδους καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη πτώση που αύριο το βράδυ θα αγγίξει ακόμα και τους 11 βαθμούς.

Ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση από την Πέμπτη και μετά, αλλά μόνο σε ό,τι αφορά τις βροχές, αφού το κρύο θα παραμείνει έντονο.

Βιβλιοπαρουσίαση «Πανδημία – Covid-19: O Καπιταλισμός στη Δύση του»

Previous article

Νοσοκομείο Κορίνθου: Έως τις 2 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις από όσους ενδιαφέρονται να παρέχουν τις υπηρεσίες τους ως αποκλειστικοί νοσοκόμοι/ες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.