1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε στην Κόρινθο και επισκέφθηκε σούπερ μάρκετ για το «καλάθι του νοικοκυριού» (Βίντεο- Φωτο)

0

Ο Υπουργός Ανάπτυξης συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με πολίτες. πριν την ομιλία του στο δημοτικό θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης»

Tην Κόρινθο επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, προσκεκλημένος της ΔΕΕΠ και της ΔΗΜΤΕ της Νέας Δημοκρατίας.

Πριν την εκδήλωση στο δημοτικό θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης», ο υπουργός πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της πόλης, στα πλαίσια των γνωστών επισκέψεων που κάνει για να διαφημίσει το «καλάθι του νοικοκυριού» που ως σκοπό έχει την ανακούφιση των νοικοκυριών λόγω της ακρίβειας.

Τον Άδωνι Γεωργιάδη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κορινθίας Δημήτρης Σουφρίλας, ο Υφυπουργός και βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, καθώς και άλλα στελέχη της ΝΔ.

Όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, «θερμής υποδοχής έτυχε ο υπουργός και από τους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σούπερ μάρκετ και ψώνιζαν. Ο κ. Γεωργιάδης ρώτησε αρκετούς από αυτούς για το μέτρο, για το οποίο εξέφρασαν ότι είναι καλό για τα νοικοκυριά, αρκετοί δε, θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του».

Στη συνέχεια ο υπουργός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αποχώρησε με κατεύθυνση το δημοτικό θέατρο όπου ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσαν τα όργανα του κυβερνώντος κόμματος.

Δείτε Αποτελέσματα & Βαθμολογία της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Κορινθίας

Previous article

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο φοιτητικός σύλλογος του ΠΕΔιΣ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.