ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Κώστας Χρονόπουλος στο Bibicos Cafe, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

0

Ο Κώστας Χρονόπουλος, έχοντας στις αποσκευές του τέσσερις δισκογραφικές δουλειές, παρουσιάζει με τον Βλαδίμηρο Χαραλαμπίδη στην ηλεκτρική κιθάρα μια διαφορετική ηχητική εκδοχή, σε ένα ακουστικό Live στο Bibicos Café στο Λουτράκι.

Ο Κώστας Χρονόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21/12/1977, ξεκίνησε ν’ ασχολείται με τη μουσική από το γυμνάσιο και είναι αυτοδίδακτος μουσικός. Με σπουδές εικόνας , ήχου και video είναι από τους νέους τραγουδοποιούς που ζουν στο σήμερα έχοντας επηρεαστεί από ξένα συγκροτήματα κυρίως pop & rock μουσικής. Συνέθεσε τα πρώτα του τραγούδια σε μικρή ηλικία και με την πάροδο του χρόνου πήραν ολοκληρωμένη μορφή στο home studio του.
Ολοκληρώνοντας τα τραγούδια του, έστειλε το demo στην Universal Music και έτσι ξαφνικά χωρίς μεσάζοντες, κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σαν μια φωτογραφία»! τον Απρίλιο του 2005 με τραγούδια και ερμηνεία δική του. Στον δίσκο αυτό συμμετέχουν ως ερμηνευτές ο Μπάμπης Στόκας στο τραγούδι «Σαν μια φωτογραφία» και ο Δημήτρης Καρρας στο τραγούδι «Θέλω να ξέρω πως περνάς».
Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Δεν έχω ιδέα» κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2007 απο την Minos – EMI. Στο άλμπουμ αυτό δείχνει μια εξαιρετική συνθετική ωριμότητα ενώ η απόδοση των κομματιών διατηρείται σε υψηλό επίπεδο, κάτι που είχε κάνει αίσθηση από το ντεμπούτο άλμπουμ του 2005 καθώς συνεργάζονται εξαιρετικοί φίλοι – μουσικοί(Νίκος Ζούδιαρης, Βωξ, Marianne Rarity των In Vox).
Ο ίδιος ο Κώστας Χρονόπουλος υπογράφει τη διεύθυνση παραγωγής ενώ το όλο εξαιρετικό πακέτο ολοκληρώνει η υπέροχη εικαστική επιμέλεια του ζωγράφου/ γλύπτη, Κωστή Γεωργίου ο οποίος χρησιμοποίησε έργα του από τις συλλογές του, Diaspora (2003) και Ex Ordinis (2004)
Ο τρίτος του δίσκος με τίτλο «Καληνύχτα Barney» κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2009 από την Legend.
Το δίσκο τίμησαν με την παρουσία τους (κατά αλφαβητική σειρά) οι φίλοι: Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα), Μάνος Ξυδούς, Ελένη Πέτα και Απόστολος Ρίζος.
Η εικαστική επιμέλεια γίνεται από τον Ζωγράφο και Γλύπτη Κωστή Γεωργιου, ο οποίος χρησιμοποίησε έργα του από τις συλλογές του, Diaspora (2003) και Ex Ordinis (2004)

Ο τέταρτος του δίσκος με τίτλο «Ποιος στο μυαλό μου» κυκλοφόρησε το 2017 από την εφημερίδα Το χωνί με συμμετοχή του Γιάννη Μπαϊρακτάρη από τους Liber Animus.
Η εικαστική επιμέλεια έγινε από τον εικαστικό Παντελή Μάκκα.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Ολοκληρώθηκαν οι ψεκασμοί στον Πευκιά

Previous article

ΚΙΑΤΟ: “Δεν είσαι μόνη – Έχεις επιλογή – Πες όχι στη βια”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply