4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο κορίνθιος ηλεκτρολόγος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης (ΦΩΤΟ)

0

Τα στοιχεία και τη φωτογραφία του τελευταίου (χρονικά) συλληφθέντα για την υπόθεση του Κολωνού, το βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης, έδωσε σήμερα (18.11.2022) η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τον Μακραδήμα Ανδρέα, του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο, ο οποίος όταν δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση του Κολωνού, ο βιασμός και η σεξουαλική εκμετάλλευση του 12χρονου κοριτσιού, είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να πει ότι συνομιλούσε μέσω εφαρμογής με λογαριασμό που, όπως κατηγορείται, είχε ανοίξει ο Ηλίας Μίχας για τη 12χρονη.

Αρνήθηκε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι, ότι είχε μαζί του σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής αλλά η 12χρονη φέρεται ότι τον αναγνώρισε σε μια από τις καταθέσεις της. Έτσι, ενώ είχε πάει στη ΓΑΔΑ προς το τέλος Οκτωβρίου και είχε αφεθεί ελεύθερος, συνελήφθη.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη «για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση».

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Νερό με προσμίξεις γεωτρήσεων από σήμερα ΚΑΙ στην Κόρινθο – Έκκληση της ΔΕΥΑΚ για περιορισμό κατανάλωσης

Previous article

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.