4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

«Μαθητές εν Δράσει» – Παρουσίαση μαθητικών δραστηριοτήτων στον Νέο Portal του Δήμου

0

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε δημιουργήσει στο νέο μας δικτυακό τόπο μια ιδιαίτερη κατηγορία δελτίων τύπου που θα δώσει το βήμα σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας να παρουσιάζουν τις δραστηριότητες των μαθητών τους. Η ιδέα προέκυψε μετά από πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου κας Αντωνίας Αράπολγου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής – Πολιτισμού – Παιδείας & Αθλητισμού κας Ελίνας Μενούνου και ολοκληρώθηκε με την πολύτιμη συμβολή της καθηγήτριας κας Ιωάννας Δρυ και των μαθητών της.

Η ενότητα έχει τίτλο «Μαθητές εν Δράσει» όπως και η ομάδα που έχει δημιουργήσει το ΓΕΛ Ξυλοκάστρου και συμμετέχει στο Πρόγραμμα Βουλή των Εφήβων.

Περιμένουμε από όλα τα σχολεία να μας αποστείλουν στο info@xylokastro.gov.gr τα πρώτα δελτία με τις δραστηριότητες τους. Χρειαζόμαστε για κάθε δελτίο τον τίτλο του, φωτογραφίες ή/ και βίντεο και μια περιγραφή. Στο Θέμα του email να υπάρχει ο τίτλος «Μαθητές εν Δράσει».

Ανυπομονούμε να αναδείξουμε όλες τις αξιόλογες πρωτοβουλίες των μαθητών και καθηγητών των σχολείων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Ξυλόκαστρο: 4,5 ΕΚΑΤ. ευρώ για 50 χλμ. αγροτικών δρόμων (video)

Previous article

Έτοιμο το νέο δίκτυο αποχέτευσης στο Βέλο – Υποχρεωτική η σύνδεση, ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.