1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κλείδωσε” το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία – Ποια είναι τα δύο νέα πρόσωπα

0

Με τις εθνικές εκλογές να είναι ουσιαστικά προ των πυλών και κάθε Κυριακή από τις γιορτές και μετά να είναι πλέον μια πιθανή εκλογική Κυριακή τα κόμματα ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτια τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Korinthia.net.gr το ψηφοδέλτιο της ΝΔ έχει ουσιαστικά “κλειδώσει” με δύο νέα πρόσωπα να διεκδικούν την ψήφο των Κορίνθιων. Πρόκειται για τον εκπρόσωπο Τύπου του ΕΦΚΑ Όμηρο Τσάπαλο και την -πιο γνωστή- δημοσιογράφο Έμυ Λιβανίου.

Με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας ο Όμηρος Τσάπαλος ανέλαβε πριν από λίγους μήνες Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ. Πρόκειται για νέο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας. Είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πολιτικής Επικοινωνίας του London School of Economics.

Αντίθετα με τον κ. Τσάπαλο το όνομα του οποίου δεν έχει ακουστεί άλλη φορά για την δημοσιογράφο Έμι Λιβανίου είχαμε ακούσει και πριν απο μερικούς μήνες. Η κυρία Λιβανίου έλκει την καταγωγή της από το Κιάτο, για το οποίο, μάλιστα συχνά μιλάει όπου μπορεί.

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα σαν Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega (1998) και για τα επόμενα 5 χρόνια παρουσίασε Δελτία Ειδήσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς  Antenna, Alter και  Extra Channel.

Έχει παρουσιάσει Μεσημβρινά, Νυχτερινά και Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων στα παραπάνω κανάλια.

Οδηγός λεωφορείου και γιατροί σε αναστολή έσωσαν νεογέννητο βρέφος έξω από το υπουργείο Υγείας

Previous article

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου «ο ΕΡΜΗΣ»  στέκεται στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.