1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

To Επιμελητήριο Κορινθίας στην Πελοπόννησος Expo 2022

0

Εννιά Κορινθιακές επιχειρήσεις, συμμετέχουν φέτος στην «Πελοπόννησος Expo» 2022, που ξεκίνησε χθες Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

 

Η έκθεση πραγματοποιείται φέτος στην Αργολίδα, στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» που βρίσκεται στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Την διοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου και μεταξύ αυτών το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Οι Κορινθιακές επιχειρήσεις που συμμετέχουν με το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στο Λουτράκι, τα οπτικοακουστικά Γουγάς στην Κόρινθο, το CHEMA laboratories, το ΝΕΚ printed cups, η KARMA beer, το Κτήμα Μανωλάκη, το LENAS GOURMET, το οξύμελι KRASIS και το Krelectronics Machinery. Θα τις βρείτε στα Περίπτερα 83 & 86.

Η Πελοπόννησος Expo 2022 θα λειτουργήσει καθημερινές 4:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο 10:30 π.μ. – 10:00 μ.μ.

Λεοντίδες: Κορυφώνεται απόψε η «βροχή» των διαττόντων αστέρων

Previous article

Τροχαίο με τραυματία στον Συνοικισμό Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.