1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θωμάς Καφαντάρης: Παραδόθηκε ο κόμβος στο Γκά ένα τερατουργημα, μια εν δυνάμει παγίδα με απρόβλεπτες συνέπειες

0

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το Σάββατο 12 Νοεμβρίου ο ισόπεδος κόμβος στην γέφυρα του Γκα, στην διασταύρωση των Αθικίων με την παλαιά εθνική οδό οδό Κορίνθου – Αργους.

Για ένα έργο που λύνει πολλά κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή των Αθικίων έκανε λόγο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, παραδίδοντας τον κόμβο και συμπληρώνοντας ότι το έργο στοίχισε 350.000 ευρώ και θα ενισχύσει το αίσθημα οδικής ασφάλειας των κατοίκων, αλλά ακόμα και των επαγγελματιών της περιοχής.

Ο περιφερειάρχης, στις δηλώσεις του, τόνισε ακόμα ότι πριν τα Χριστούγεννα θα δημοπρατηθούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου άλλοι τρεις κόμβοι στην Κορινθία -δύο στην παλαιά εθνική οδό μέχρι το Λέχαιο και ο τρίτος έξω από τις εγκαταστάσεις της Motor Oil. Η συνολική δαπάνη για τα εν λόγω έργα ανέρχεται σε περίπου 5 εκ ευρώ, πίστωση που προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης, όπως σημείωσε.

Από την μεριά του ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταγαράς έκανε λόγο για μια σημαντική παρέμβαση που έχει στόχο την μεγιστοποίησης της ασφάλειας σε ένα δύσκολο κομμάτι του εθνικού δικτύου.

Τέλος, ο Βασίλης Νανόπουλος εκμεταλλεύτηκε την παρουσία των Μέσων Ενημέρωσης και ζήτησε από τον περιφερειάρχη να φτιάξει η Περιφέρεια έναν ακόμα κόμβο, στο ύψος του Συνοικισμού, στην διασταύρωση με την Καλλιθέα, με τον περιφερειάρχη να απαντά ότι η Περιφέρεια θα φτιάξει το γήπεδο του Συνοικισμού και τον δήμαρχο να επιμένει και για τον κόμβο.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι οδηγοί δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το έργο.

Σε δημόσια ανάρτησή του στα social media, ο κ. Θωμάς Καφαντάρης αναφέρει:

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες: Αυξημένο budget για το πρόγραμμα επιδότησης – Το 1ο τρίμηνο 2023 οι αιτήσεις

Previous article

Πρόσκληση σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση για το νερό της Δημοτικής Ενότητας Άσσου-Λεχαίου την Κυριακή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.