1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δεν μπορεί η ΤΡΟΧΑΙΑ να βάλει τάξη στη παλαιά εθνική οδό αλλά μπορεί να διευκολύνει την έρευνα της Ολυμπίας οδού;

0
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε γράψει για την απίστευτη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Κορινθίας και ειδικότερα στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών.
.
Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών μας σήμερα το πρωί στο σημείο που είναι η Φρουταγορά Βόχας δύο περιπολικά της αστυνομίας σταματούσαν διερχόμενα οχήματα στο ρεύμα προς Bραχάτι.
.
Και τώρα θα πείτε που είναι το παράξενο, η τροχαία κάνει απλά την δουλειά της ή μήπως όχι; Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.
.
Έκπληκτοι οι οδηγοί διαπίστωναν ο ένας μετά τον άλλο ότι μετά το σταμάτημα της ΤΡΟΧΑΙΑΣ αντί για τον τυπικό αστυνομικό έλεγχο τους πλησίαζαν κοπέλες με μπουφάν της Ολυμπίας Οδού και τους έκαναν ερωτήσεις :
.
– Aπό που έρχεστε;
– Που πάτε;
– Πόσο συχνά κάνετε αυτή την διαδρομή;
– Και αν έχουν ΟΛΥΜΠΙΑ PASS;
.
Μπράβο στην τροχαία που φροντίζει για την αποφυγή ατυχήματος (λογικά για αυτό θα έπρεπε να ήταν εκεί) το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι πως ξαφνικά υπάρχουν περιπολικά και αστυνομικοί να συνδράμουν την έρευνα μιας ιδιωτικής εταιρείας αλλά δεν υπάρχουν για να διευκολύνουν την διέλευση οχημάτων.
.
Λέτε αύριο μεθαύριο μια μέρα βρε αδερφέ να δούμε την τροχαία να κάνει την δουλειά της και στο κέντρο της Kορίνθου του Bραχατίου και του Kιάτο. Για να δούμε…
.
Έχουν γίνει πολλές καταγγελίες και πολλά παράπονα τόσο στην τροχαία όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση και η μόνη απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να παρέμβουν δεν υπάρχουν αστυνομικοί και αλλά πολλά που θυμίσουν τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Θωμάς Μάτσιος ο τότε Πρόεδρος του ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ το 2013

.

Δημόσια διαβούλευση για το Γενικό Πολεοδομικό Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Previous article

SOS από αγρότες και κατοίκους στο Λέχαιο Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.