ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ξυλόκαστρο: 10 εκατ. ευρώ σε μελέτες για την διάβρωση των ακτών

0

Τον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης επισκέφθηκε την Παρασκευή ο υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν το τεράστιο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών το οποίο απειλεί τον δήμο.

Ο κ. Ταγαράς είχε συνάντηση στο δημαρχείο Ξυλοκάστρου με τον δήμαρχο Βλάση Τσιώτο και τους αντιδημάρχους.

Στη συνέχεια διενέργησε αυτοψία σε περιοχές στις οποίες διαπιστώθηκε ότι η διάβρωση παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση. Ενημέρωσε όμως την δημοτική αρχή για την πορεία της πρώτης μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης, η οποία βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης.

Συζητήθηκε επίσης η διεκδίκηση του Δήμου για την χρηματοδότηση και την άμεση εκπόνηση μίας δεύτερης μελέτης, η οποία πρέπει να συμπεριλάβει όσες περιοχές του Δήμου βρίσκονται εκτός της πρώτης μελέτης.

Ο κ. Ταγαράς ενημέρωσε την δημοτική αρχή, καθώς και ενδιαφερόμενους κατοίκους για τις ενέργειες του, ώστε να υλοποιηθεί το δίκαιο αυτό αίτημα.

Στην Κόρινθο ο Άδωνις Γεωργιάδης – Ομιλητής στην πρώτη πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Κορίνθου, εν ‘οψει των προσεχών εκλογών

Previous article

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.