1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ2_ΕΛΛΑΔΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ: Στην φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος Κορίνθιος ηλεκτρολόγος – Είχε συναντηθεί τρεις φορές με τη 12χρονη

0

Στους δέκα φτάνουν πλέον οι προφυλακισμένοι για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, αφού ακόμη ένας κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Πρόκειται για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση. Στη συνέπεια, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Ο κατηγορούμενος για το αδίκημα της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, από την πρώτη στιγμή έχει αρνηθεί ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με το παιδί.

Ωστόσο, δέχεται ότι υπήρξαν τρεις διαδοχικές συναντήσεις με το 12χρονο, ύστερα από επαφή που είχαν μέσω της εφαρμογής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος υποστηρίζει πως είχε την εντύπωση ότι το παιδί ήταν μεγαλύτερο σε ηλικία, τουλάχιστον 16 ετών, και το μόνο που έκανε ήταν να της δώσει μερικά χρήματα για να τη βοηθήσει, χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

ΑΘΙΚΙΑ: Τελετή αποκαλυπτηρίων ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΡΥΤΟΪΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ 1821

Previous article

Παιδικό Θέατρο : Βλαντ Τσέπες, ο Δράκουλας των… Γερανείων την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο “Απόλλων” στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.