1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Υπογραφές νέων έργων από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για έργα στο νομό μας

0

Υπογράφτηκε χθες στην Κόρινθο, στα γραφεία της Π.Ε από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα  το εργολαβικό συμφωνητικό για την βελτίωση του οδικού άξονα Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα – Καρυά, έργο προϋπολογισμού 7.640.000 ευρώ.

Yπεγράφησαν οι παρακάτω συμβάσεις:

  1. Παρεμβάσεις στον δρόμο Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα προυπολογισμου 7,640,000€ ώστε σε ένα 10μηνο να αποκατασταθεί ένας πολυ -χρησιμοποιούμενος τουριστικός δρόμος με πολλά προβλήματα ασφάλειας.
  2. Προγραμματική σύμβαση με τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Θέμη Κουτσογκίλα,προμήθεια ενος καλύματος στο κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου προυπολογισμου 20000€,ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας για το ζεστό νερό του κολυμβητηρίου.
  3. Δύο. Συμβάσεις ανακατασκευής γέφυρας στο Μαψο, προυπολογισμου 70000€ και καθαρίσματος καταργημένης σιδ γραμμής 110000€

Όπως σημείωσε σχετικά ο Π. Νίκας, “το συγκεκριμένο έργο, το οποίο το ζητούσε για δεκαετίες η περιοχή, θα βελτιώσει την πρόσβαση στα ορεινά των Τρικάλων, ενώ θα εξυπηρετήσει σημαντικά τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα ορεινά αυτά χωριά, τους χιλιάδες αγρότες και φυσικά τους πολίτες”.

ΟΡΓΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ

Previous article

Αρχαιολογικό πάρκο στην Αρχαία Σικυώνα: Η ερώτηση στην υπουργό απο τον Κυριάκο Βελόπουλο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.