1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥΥΓΕΙΑ

Άγιοι Θεόδωροι – Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι ένας Γιατρός & μια νοσηλεύτρια για 10.000 κατοίκους στο ” Πολυδύναμο”  Περιφερειακό Ιατρείο

0
Αγανάκτηση και εντονες αντιδράσεις στους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, εχει προκαλέσει η παρουσία ενος Ιατρού και μιας νοσηλεύτριας στο ” Πολυδύναμο”  Περιφερειακό Ιατρείο της πόλης. Ο κόμπος εχει φτάσει στο χτένι και υπάρχουν εντονες αντιδράσεις απο τους κατοίκους.
Για το λόγο αυτό πριν από λίγες ημέρες η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αγίων Θεοδώρων, επισκέφθηκε το Ιατρείο, και συνομίλησε με τον Ιατρό.
,
Σοκαριστική σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι τα οσα ανέφερε αφού  καλείται να εξυπηρετεί 5.000 περίπου κατοίκους τους χειμερινούς μήνες και τους διπλάσιους κατοίκους κατά  την διάρκεια του καλοκαιριού δηλαδή περί τους 10.000 κατοίκους !
,

Διαβάστε την ανακοίνωση

,
“Η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αγίων Θεοδώρων Επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της περιοχής. Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματέας Γιώργος Αντωνίου, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Δημήτρης Κακαβας και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μαρίνος Πάτρας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η καταγραφή των προβλημάτων και των ελλείψεων στο Πολυδύναμο Ιατρείο. Ο Υπεύθυνος του Ιατρείου  υποδέχθηκε και ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη της Σ.Ε.
,
Το Ιατρείο υπολειτουργεί και παραμένει ανοιχτό κυρίως χάρη στην προσφορά και την αγάπη του εναπομείναντος προσωπικού προς τους Δημότες.
Για να λειτουργήσει σωστά θα έπρεπε να έχει πέντε Ιατρούς, τρεις Νοσηλεύτριες, και έναν συντηρητή. Αυτή την στιγμή διαθέτει μόνο ένα Ιατρό (που κάνει και εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου) και μια Νοσηλεύτρια. 
,
Είναι τέλος σοκαριστικό σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ιατρού για το θεσμό του Προσωπικού – Οικογενειακού Ιατρού ότι υπάρχει ένας Ιατρός για να εξυπηρετεί πάνω από πέντε χιλιάδες κατοίκους τον Χειμώνα και πάνω από δέκα χιλιάδες το Καλοκαίρι.”
,
,
,

,

,

 

Πηγή: atnews.one

Ηandball: Εύκολο απόγευμα για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου

Previous article

Δήμο Βέλου – Βόχας: Παρελήφθη το δεύτερο απορριμματοφόρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.