1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Τρεις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η Πνοή Δημιουργίας

0

Στην ανακοίνωση τριών ακόμα υποψηφίων που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιό της στις επόμενες δημοτικές εκλογές προχώρησε ο Νίκος Σταυρέλης. Οι δύο είναι πρωτοεμφανιζόμενοι, δύο θα είναι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο και μία στο τοπικό Αρχαίας Κορίνθου.

Ειδικότερα πρόκειται για τους

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – Υπάλληλος στον ΕΦΚΑ Κορίνθου. Προϋπηρεσία στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών και Μηχανοδηγός στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. Είναι κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου. Ασχολείται ενεργά με τον κλασσικό αθλητισμό ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Πρώτη φορά συμμετέχει σε δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΛΛΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ – Είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κορίνθου με την παράταξή μας την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Μαυροειδή –Προϊστάμενο του Διαμετακομιστικού Σταθμού των ΕΛΤΑ Κορίνθου και έχουν οικογένεια με τέσσερα (4) παιδιά. Πρώην τραπεζικός υπάλληλος για πολλά χρόνια στην Αγροτική Τράπεζα και μετέπειτα Πειραιώς. Αυτή τη φορά θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Κορινθίων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ – Κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου. Κόρη του Φάνη Κεφάλα δωρητή του Πνευματικού Κέντρου Αρχαίας Κορίνθου στη μνήμη της πρόωρα αδικοχαμένης αδελφής της Αναστασίας. Δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης γάμων και δεξιώσεων και διατηρεί κατάστημα πώλησης καυσοξύλων «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» με το σύζυγό της. Πρώτη φορά θα είναι υποψήφια σε δημοτικές εκλογές.

Η Κωνσταντίνα θα είναι υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Αρχαίας Κορίνθου.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ: Σήμερα απολογείται ο ηλεκτρολόγος απο την Κόρινθο

Previous article

Η EVA φεύγει όμως έρχεται νέα κακοκαιρία απο Παρασκευή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.