1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Και το δεξί χέρι του Νανόπουλου στο πλευρό του Σταυρέλη;

0

Δεν είναι ψέμα το να πει κανείς πως η αυτοδιοικητική πορεία του Βασίλη Μπαλάφα έχει ταυτιστεί με τη «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου.

Όμως η μη εκλογή του Βασίλη Μπαλάφα σε θέση δημοτικού συμβούλου αλλά και η άρνηση θέσης στο πλευρό του δημάρχου δημιούργησαν θέμα στις σχέσεις των δυο αντρών, με τον κ. Μπαλάφα να διαχωρίζει την θέση του από τον συνδυασμό παρόλο που ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους στο στενό κύκλο του σημερινού δημάρχου.  

Ο Βασίλης Μπαλάφας προ ολίγων ημερών ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 και μάλιστα σημείωσε πως η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από τον επικεφαλής της παράταξης χωρίς να αποκαλύπτει ποιος είναι αυτός.

Αυτό ήταν και η αφορμή να φουντώσουν οι φήμες και να πάρουν φωτιά τα πηγαδάκια τα οποία κάνουν λόγω πως o επικεφαλής της παράταξης θα είναι ο Νίκος Σταυρέλης και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται πως θα γίνει το τότε δεξί χέρι & ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Βασίλη Νανόπουλου να σταθεί στο πλευρό του Νίκου Σταυρέλη όπου αυτός και η παράταξη του ήταν πολιτικά αντίθετη στο χώρο που για χρόνια ο Βασίλης Μπαλάφας υπηρέτησε.

Από αυτόν τον προβληματισμό προκύπτουν πολλά ερωτήματα τα οποία ποικίλουν ως προς την διατύπωση αλλά ταυτίζοντε όλα στο θέμα της εμπιστοσύνης σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς .

Μπορεί να είμαστε υπερβολικοί μπορεί να μην γίνει τίποτα μπορεί όλα να κυλήσουν ομαλά ή και όχι. Ας κάνουμε υπομονή και θα μας δείξει ο χρόνος.

 

Βασίλης Νανόπουλος: Η λεωφορειακή σύνδεση της πόλης με τον Προαστιακό θα αυξήσει τη δουλειά στους ταξιτζήδες

Previous article

Δεν υπάρχουν λόγια στο Λουτράκι πετούν ανακυκλώσιμα και αστικά απορρίμματα στο ίδιο απορριματοφόρο (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.