1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Μαρτυρικός ο θάνατος του 68χρονου στην παραλία «Πίτσα» στο Ξυλόκαστρο

0

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος ενός 68χρονου στην παραλία «Πίτσα» στο Ξυλόκαστρο, ο οποίος εντοπίστηκε με τραύματα στο κεφάλι, το πρωί της Κυριακής (30/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν πεσμένος με τα ρούχα του και από πάνω έτρεχε το νερό από τη ντουζιέρα της παραλίας. Στο σημείο τον εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν το 112 και άμεσα έφτασε η αστυνομία με ένα ασθενοφόρο. Ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι ο 68χρονος ζούσε ακόμα. Οι διασώστες τον μετέφεραν με το ασθενοφόρο και λίγο αργότερα έμαθαν ότι άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άνδρας φέρεται να άφησε το πακέτο με το φαγητό του στο παγκάκι και κατέβηκε για να ουρήσει, έπεσε, πιάστηκε από το ντουζ και χτύπησε στις πέτρες όπου έμεινε μέχρι το πρωί, που τον βρήκαν με τα τραύματα στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι οι άνδρες του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση θα διερευνήσουν τα ακριβή αίτια του θανάσιμου τραυματισμού, δηλαδή αν οφείλονται σε κάποιο ατύχημα ή αν ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Περισσότερες απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου αναμένονται από την έκθεση του ιατροδικαστή που θα πραγματοποιήσει τη νεκροψία-νεκροτομή.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες Κυριακή (30/10), το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου ότι άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στην ελεύθερη παραλία «ΠΙΤΣΑ» του Δήμου Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης Ν. Κορινθίας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 68χρονο ημεδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κιάτου, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

Νανόπουλος: Θα διεκδικήσουμε αποζημίωση από τον ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα με τον φωτισμό

Previous article

Ξεκινά το market test για το FSRU της Motor Oil στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.