1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Διαμαρτυρία στην παρέλαση απο το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο Γυμνάσιο- Λύκειο Ζευγολατιού

0

Με ένα μεγάλο πανό που έγραφε πως η “Ασφάλεια των παιδιών και η ποιότητα των μαθημάτων είναι αδιαπραγμάτευτη” την 28η Οκτωβρίου, κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Ζευγολατιού διαμαρτυρήθηκε προς τους αρμόδιους ζητώντας ασφάλεια στο σχολείο τους.

.

Όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο FB ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Ζευγολατιού ζητούν από την πολιτεία άμεση λύση στην αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί από μια ειδική διάταξη που αφορά τα κριτήρια που δίδεται το επίδομα στους Ρομά και αφορά την εκπαίδευση των παιδιών τους. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται από αυτό το θέμα είναι πολλά, και αποδεικνύει πως η κοινωνική ενσωμάτωσή τους αντιμετωπίζεται με τεράστια προχειρότητα.

.

Από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο Γυμνάσιο- Λύκειο Ζευγολατιού αναφέρεται:
.

“Διαλέξαμε αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας σε μια μέρα που μας διδάσκει πως ο συμβιβασμός και η υποχώρηση αποτελούν ήττα. Πρέπει όλοι μας αλλά και όσοι βρίσκονται στις εξέδρες να καταλάβουμε πως η ποιότητα και η ασφάλεια των παιδιών μας είναι αδιαπραyμάτευτη .Ας αφήσουμε στην άκρη την αδράνεια ,τις δικαιολογίες και τα ημίμετρα.Όλοι κρινόμαστε για αυτά που κάνουμε αλλά και μια αυτά που δεν κάνουμε.

.

 

ΣΧΙΝΟΣ: ψάχνουν γιατί αυτοκτόνησε η 40χρονη Ουκρανή – Την βρήκε κρεμασμένη ο σύζυγός της

Previous article

Συνελήφθη την 28η Οκτωβρίου 19χρονος με αεροβόλο στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.