Μόνο με το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και το αθλητικό ιδεώδες δε συνάδουν όσα εκτυλίχθηκαν χθές στην Κόρινθο αφού η φυσούνα μετατράπηκε σε πεδίο μάχης στη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και τον ΚΥΨΕΛΟ.
Στο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 0-0 εκτυλίχθηκε επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στη φυσούνα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Δημήτρη Ποτήρη, προπονητή του ΚΥΨΕΛΟΥ, στον βοηθό προπονητή και σε δύο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα σύμφωνα με όσα λένε ποδοσφαιριστές ο Αλέξης Κούγιας χτύπησε το βοηθό προπονητή, ένα ανήλικο αγόρι, έναν 20χρονο και ένα ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο.
Μετά τον αγώνα η ομάδα του ΚΥΨΕΛΟΥ κατέθεσε υπόμνημα-αναφορά με αναλυτική καταγραφή του επεισοδίου, η οποία συμπεριλήφθηκε στο φύλλο αγώνος του διαιτητή κ. Μπεκιάρη.
Απογοητευμένοι δηλώνουν και φίλαθλοι του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ από τέτοιες συμπεριφορές και επεισόδια, ενώ λενε πως η ομάδα τους για 95′ δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία.
Από τον ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟ αναφέρεται






Δείτε βίντεο:
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Κούγιας τα κάνει όλα λίμπα σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κόρινθο μιας και το 2015 με αφορμή ύβρις που εκτόξευε ο ίδιος ξεκίνησε καυγάς στον οποίο μάλιστα ενεπλάκη και ο τότε Δήμαρχος της Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός.
Όλοι θέλουμε αναμφίβολα το καλό ή για να τα λέμε σωστά το καλύτερο για τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ την δικιά μας Μπάρτσα όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοια περιστατικά στα γήπεδα όχι μόνο γιατί δεν αρμόζουν στο «ευ αγωνίζεσθαι» και στο αθλητικό ιδεώδες αλλά γιατί δεν αρμόζουν στην ιστορία της όπως είναι ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.
Ελπίζουμε αυτό να είναι ένα ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό το οποίο ΔΕΝ θα επαναληφθεί
*** Στηρίζουμε το όνειρο ΠΑΣ Κόρινθος 1963 ***
Comments