1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Brown Hotels στο Λουτράκι ετοιμάζει 3 νέα ξενοδοχεία

0

Συνεχίζονται οι επενδύσεις της Brown Hotels στο Λουτράκι με 3 νέα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα που υπογράφει ο δημοσιογράφος Παύλος Ρίζος στην ιστοσελίδα Bizness.gr, η Brown Hotels συνεχίζει ενταντικά το πλάνο νέων επενδύσεων στο Λουτράκι με τρία νέα ξενοδοχεια με στόχο το διπλασιασμό του συνολικού χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων και resorts στην Ελλάδα έως το 2023,

Η ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανάπτυξη των νέων ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή.

Το πρώτο αφορά την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου “ΕΛΠΙΣ” που θα μετονομαστεί σε Brown Seaside Loutraki. Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Λουτρακίου – Μπίσιας.

Το γνωστό επίσης Loutraki Palace πρόκεται επίσης να μεταμορφωθεί σε ξενοδοχείο Brown. To ξενοδοχείο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γ. Λέκκα 9 στο Λουτράκι.

Τέλος, το ξενοδοχείο “ΚΟΝΤΗΣ” μέσα στην πόλη του Λουτρακίου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κουντουριώτου, επίσης θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο Brown. Το επενδυτικό σχέδιο μάλιστα έχει ήδη εγκριθεί για υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, αυτό αφορά τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου 3 αστέρων δυναμικότητας 41 δωματίων / 94 κλινών. Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 3,5 εκατ. ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,225 εκατ. ευρώ περίπου με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής.

Το πρώην ξενοδοχείο "ΚΟΝΤΗΣ" στο Λουτράκι - Φωτό: Google

Το πρώην ξενοδοχείο “ΚΟΝΤΗΣ” στο Λουτράκι

Πηγή: bizness.gr

Πεζοπορία στα Γεράνεια όρη με τον “Ευκλή”

Previous article

Σαββατοκύριακο υιοθεσίας αδέσποτων: να η ευκαιρία για να αποκτήσεις ένα ζώο συντροφιάς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.