ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Ν. Ζαχαρόπουλος: 70% και πλέον αύξηση των Δημοτικών τελών στον Δήμο Σικυωνίων

0

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του  λογαριασμό στο facebook, κ. Νίκος Ζαχαρόπουλος αναφέρθηκε σε ένα θέμα που έχει πάρει τεράστια έκταση τις τελευταίες μέρες και είναι θέμα συζήτησης σε όλο το δήμο Σικυωνίων. Αυτο δεν είναι άλλο απο το ότι θα στενάξουν τα νοικοκυριά καθώς η αύξηση στα δημοτικά τέλη θα είναι κοντά στα 80%.

Τη στιγμή που άλλοι δήμοι δεν πήραν καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη (πχ. η Κόρινθος) και κάποιοι άλλοι δήμοι πήραν πιο μικρές αυξήσεις ήρθε και η δημοτική αρχή του δήμου Σικυωνίων να το τερματίσει.

H ανάρτηση του Νίκου Ζαχαρόπουλου αναφέρει:

Σε μια εποχή μεγάλης αβεβαιότητας, οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης έρχεται νέος οικονομικός «αρμαγεδώνας» για τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων. Αύξηση 70% στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας -φωτισμού αποφάσισε η Δημοτική αρχή, που με το κόστος μεταφοράς των απορριμμάτων, θα φθάσει στο 80% και πλέον.
.
Σαν να μην έφταναν τα ψέματα που κατά καιρούς αραδιάζει ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής για «οικονομικούς θριάμβους», λες και τα κονδύλια και τα προγράμματα που δικαιούται ο Δήμος Σικυωνίων τα φέρνει από τον τόπο καταγωγής του, σημειώνει, με τις ευλογίες στελεχών της Δημοτικής αρχής, έναν ακόμα οικονομικό θρίαμβο, απαιτώντας από του Δημότες αύξηση των ανταποδοτικών Δημοτικών τελών καθαριότητας-φωτισμού πλέον του 70%, που με το κόστος μεταφοράς των απορριμμάτων, θα φθάσει στο 80% και πλέον.
.
.
Κατά καιρούς έχω μιλήσει για την ανεπάρκεια και ανικανότητά του στη διαχείριση πολλών δημοτικών θεμάτων και κυρίως στη διαχείριση των απορριμμάτων για πολλά χρόνια, που οι συνέπειές του θα έχουν τελικό αποδέκτη τον πολίτη και Δημότη του Δήμου Σικυωνίων που θα πληρώσει τα σπασμένα. [Οσοι καταφέρουν τελικά να ανταποκριθούν].
Η τραγική αυτή κατάσταση, όπως εξελίσσεται, σε συνδυασμό με την παρακμή και την συνολική απαξίωση του τόπου μας θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για όλους τους πολίτες και δημότες και κυρίως για τους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, τους αγρότες της περιοχής και τους νέους που θέλουν να παραμείνουν και να προκόψουν στον τόπο τους.
.
Ο άλλοτε κραταιός δήμος Σικυωνίων, το εμπορικό, αγροτικό και εν μέρει τουριστικό κέντρο της Δυτικής Κορινθίας κατάντησε παρίας σε όλα τα επίπεδα.
.
Οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων γνωρίζουν ότι δεν φθάνει πλέον η «αλλαγή της ορχήστρας αλλά κυρίως η αλλαγή τραγουδιού» όπως έλεγε και ο αείμνηστος Υπουργός Γιάννης Ποττάκης.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Με τρικ και “εντέλλεσθε” κρύβουν την υποστελέχωση στις δομές υγείας της Κορινθίας

Previous article

Πίσια: Άτομο που κυκλοφορεί ντυμένο περίεργα έχει προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.