1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πίσια: Άτομο που κυκλοφορεί ντυμένο περίεργα έχει προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους

0

 Μια πολύ περίεργη υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες στα Πίσια καθώς τον τρόμο έχει προκαλέσει ένα άτομο που φοράει κελεμπία, 3 μπουφάν, έχει μακριά μαλλιά και γένια, σκουλαρίκια μεγάλα στη μύτη και χοντρές αλυσίδες στα χέρια του.  Οι κάτοικοι των Πισίων έχουν θορυβηθεί καθώς κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκε εκεί και ποιός είναι. 

Την είδηση την έκανε γνωστή μέσα η σελίδα του facebook “Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – news“. Διαβάστε αναλυτικά:

Kυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες ένα άτομο στο χωριό τα Πισία με πολύ περίεργη εμφάνιση οι άνθρωποι εκεί έχουν φοβηθεί κάλεσαν την αστυνομία αλλά για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε η αστυνομία δεν πήγε..

Αρχικά τους έλεγε πως είναι απάνω στο βουνό και έχει έρθει από την Ιταλία, μετά τους είπε ότι μένουν κάποιοι φίλοι του σε ένα σπίτι και μένει και αυτός μαζί τους, και έπειτα τους είπε πως δεν μένει με κανέναν!!!

Μίλαγε μόνο Αγγλικά τους έλεγε ότι δεν γνωρίζει να μιλήσει Ελληνικά και μετά από ερωτήσεις άνθρωπου που διαμένει στο χωριό και τον ρωτούσε πώς πήγε εκεί πέρα και τι κάνει εκεί και τι δουλειά έχει επάνω στο βουνό εκνευρίστηκε και άρχισε να μιλάει άπταιστα ελληνικά και φανερά ενοχλημένος ζήτησε να τον κατεβάσουν με το αυτοκίνητο στο Λουτράκι…

Υπάρχουν και κάποιες άλλες πληροφορίες που εδώ δεν μπορώ να τις γράψω απλά οποιος τον δει αυτό τον άνθρωπο καλό θα ήταν να φωνάξει την αστυνομία για ταυτοποίηση….

Η φωτογραφία δεν φαίνεται καθαρά φοράει κελεμπία 3 μπουφάν έχεις μακριά μαλλιά και γένια σκουλαρίκια μεγάλα στη μύτη και χοντρές αλυσίδες στα χέρια του…

Ν. Ζαχαρόπουλος: 70% και πλέον αύξηση των Δημοτικών τελών στον Δήμο Σικυωνίων

Previous article

Ιταλικά ΜΜΕ: Τα 32 εκ. ευρώ της κυβέρνησης στον σύζυγο της Φον ντερ Λάϊεν και η μονάδα παραγωγής θεραπειών στην Κόρινθο.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.