1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Λουτράκι: Καταγγελία σοκ αναγνώστη μας για κακοποίηση των αδέσποτων στο πάρκου Δεξαμενής

0

Όπως καταγγέλεται από μόνιμο κάτοικο Λουτρακίου & αναγνώστη μας καθημερινά τείνουν να γίνουν τα φαινόμενα κακοποίηση των αδέσποτων του πάρκου Δεξαμενής από μαθητές του γυμνασίου Λουτρακίου. 

Συγκεκριμένα κάθε πρωί και κάθε μεσημέρι κατά την άφιξη και αποχώρηση των μαθητών απο το σχολείο ομάδες παιδιών, ρίχνουν πέτρες μπουκάλια κάποια μάλιστα δεν διστάζουν να κλωτσήσουν τα αδέσποτα σκυλάκια ή να τους πετάξουν ακόμα και κροτίδες στα αδέσποτα τα οποία είναι πολύ ήσυχα και πολύ φιλικά σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Οι ομάδες των μαθητών του  Γυμνασίου/Λυκείου δεν είναι δεν απαρτίζονται από σταθερό αριθμό παιδιών η μέλη καθώς αυτή η “συνήθεια” έχει μετατραπεί σε παιχνίδι μεταξύ τον μαθητών

Να σημειώσουμε εδώ ότι στο παρελθόν έχουν καταγράφει πολλά περιστατικά δολιοφθοράς στο πάρκο από νέους όπως και ρίψη απορημάτων κουριολεκτικά οπουδήποτε στο πάρκο εκτός από τα ειδικά καλαθάκια.

Τέλος ο κάτοικος μας ανέφερε ότι η γειτονιά έχει ενημερώσει την αστυνομία και κάποιοι έχουν ενημερώσει και τον δήμο.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα παρέμβει κάποιος πριν να είναι αργά. Πολλές φορές σύμφωνα με πάντα με την ίδια πηγή κάτοικοι της περιοχής έχουν κάνει παρατήρηση στα παιδιά αλλά ήταν άκαρπη καθώς τις περισότερες φορές συνεχίζουν την πορεία τους και κάποιες άλλες μάλιστα ρίχνουν μια βωμολοχία σαν ανταπάντηση.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε κάποιον τραυματισμό ζώου αλλά και πως δεν θα επιτεθεί κάποιο τρομαγμένο ζώο σε κανέναν περαστικό.

 

ΝικόλαοςΖαχαρόπουλος: Γκρεμίζουν γέφυρα στο Κίατο που έφτιαξαν πριν από επτά χρόνια

Previous article

Λουτράκι: 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΓΕΦΥΡΕΣ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.