ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Σταυρέλης: Ανακοίνωσε πέντε ακόμα υποψηφίους με την Πνοή Δημιουργίας (ΦΩΤΟ)

0

Μία εβδομάδα αφότου ανακοίνωσε τους τέσσερις πρώτους υποψηφίους του ο Νίκος Σταυρέλης ανακοίνωσε χτες ακόμα πέντε νέους υποψήφιους, της παράταξής του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Δύο ασχολούνται πρώτη φορά με τα κοινά, ενώ ένας προέρχεται από την παράταξη Πνευματικού, καθώς ήταν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με την Πορεία Ευθύνης. Επίσης οι τρεις θα είναι υποψήφιοι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο και οι δύο στο Τοπικό του Χιλιομοδίου.

Έτσι, συνολικά ο κ. Σταυρέλης έχει ανακοινώσει εννιά συνολικά πρόσωπα για τις επόμενες εκλογές.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία είναι πτυχιούχος γαλλικής φιλολογίας, αλλά ομιλεί 4 ξένες γλώσσες. Αρκετά χρόνια τραπεζικός υπάλληλος στη EUROBANK στην Κόρινθο και το Λουτράκι. Γόνος της γνωστής Κορινθιακής οικογένειας των Γιαννακοπουλαίων. Η Πηνελόπη πρώτη φορά θα είναι υποψήφια σε δημοτικές εκλογές.

.

.

.

.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, λογιστής με δικό του λογιστικό γραφείο στην Κόρινθο. Προϊστάμενος του Λογιστηρίου της Ένωσης Συνεταιρισμών Κορινθίας από το 1998. Ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξή μας, σε πολύ καλή σειρά.

.

.

.

.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΝΑΣΤΕΡΛΗΣ, λιμενικός και κυβερνήτης του περιπολικού-καταδιωκτικού σκάφους του Λιμεναρχείου Κορίνθου. Είναι κάτοικος του Συνοικισμού και Μικρασιάτης στην καταγωγή. Ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του κ. Πνευματικού, σε πολύ καλή σειρά.

.

.

.

.

.

.

.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΡΑΚΟΣ (του Χρήστου) από το Χιλιομόδι, 42 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος, γιός του αείμνηστου προέδρου της κοινότητας Χιλιομοδίου, Χρήστου Δράκου. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Τενέα με το συνδυασμό μας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Χιλιομοδίου.

.

.

.

.

.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ (του Πέτρου) από το Χιλιομόδι, 41 ετών. Ελεύθερος επαγγελματίας με επιχείρηση αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών. Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παλαιού Μοναστηριού «Παναγία η Φανερωμένη». Πρώτη φορά ασχολείται με δημοτικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Χιλιομοδίου.

Φωτογράφος αιχμαλωτίζει την ομορφιά μιας από τις πιο σπάνιες φυλές της Μογγολίας

Previous article

Άλισον Στοκ: Η καταραμένη φωτογραφία της πανέμορφης αθλήτριας επί κοντώ – Τι έγινε μετά το κλικ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.