ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Θεοσεβούμενος, οικογενειάρχης και με πολιτικές φιλοδοξίες ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη

0
Θεοσεβούμενος, καλός «οικογενειάρχης», με πολιτικές φιλοδοξίες και με γνωριμίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Είναι το προφίλ του 53χρονου, φερόμενου ως βιαστή και μαστροπού, όπως σκιαγραφείται από τον κύκλο του στον Κολωνό και τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη γειτονιά της οδού Δράμας, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για έναν ήσυχο και ήπιων τόνων άνθρωπο ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που είχαν παρατηρήσει μια “ύποπτη” συμπεριφορά όσον αφορά τις κοινωνικές αλλά και τις επαγγελματικές του σχέσεις.

0750d61e-1fa0-45b9-a49f-239fc32e61cc

Πίσω από την εικόνα του καλού οικογένειάρχη, λένε, κρυβόταν μια ιδιαίτερη “διαχυτικότητα” τόσο με τα παιδιά, τα οποία κατά καιρούς είχαν εργαστεί στην επιχείρησή του, όσο και με διάφορους “φίλους” που σύχναζαν στο μαγαζί.

Ο 53χρονος είχε ανοίξει το μαγαζί με τα χαρτικά και τα είδη καθαρισμού στην οδό Δράμας τη δεκαετία του 90. Αρχικά, δούλευε με τους κατοίκους της περιοχής, ωστόσο, πριν από μερικά χρόνια ασχολήθηκε και με το χονδρικό εμπόριο.

Έφτασε, μάλιστα, να υπογραφεί συμβάσεις με δημόσιες υπηρεσίες για την προμήθεια ειδών καθαρισμού. Ο γιος του εργάστηκε στα ΜΜΕ ενώ η σύζυγός του ασχολήθηκε με την πολιτική και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το Δήμο Αθηναίων.

Ο 53χρονος είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της οικογένειας. Είχε γνωριμίες με πολιτικά πρόσωπα και σύχναζε σχεδόν καθημερινά σε κομματικές συγκεντρώσεις.

kolonos_viastis_xr

Στις περισσότερες πόζαρε δίπλα σε παράγοντες της πολιτικής σκηνής του τόπου και ανέβαζε τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook.

Ο φερόμενος ως βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό έχει φωτογραφηθεί με πρώην πρωθυπουργούς και στο σπίτι του διοργανώνονταν πολιτικές συγκεντρώσεις με ομιλητές δημάρχους και περιφερειάρχες.

c77ea081-b2d7-4052-8d9f-493d849c8605_2

Παράλληλα, είχε στενή σχέση και με την Εκκλησία ως πιστός αλλά και ως επίτροπος στον Ιερό Ναό του Αγίου Αιμιλιανού, στο λόφο Σκουζέ.

Ο 53χρονος εκκλησιαζόταν ανελλιπώς και εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντα του στην εκκλησία. Επί τρία χρόνια είχε αναλάβει τη θέση του Επιτρόπου ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα σήκωνε το Σταυρό και συμμετείχε στην περιφορά.

Ωστόσο, όπως λέει στο protothema.gr ο εφήμεριος του Ναού, πατέρας Νικόλαος, ο 53χρονος απομακρύνθηκε γιατί η συμπεριφορά του και το γεγονός πως του άρεσε να “ξεχωρίζει και να φαίνεται πως κάποιος είναι” δεν ταίριαζε με τα πιστεύω της ενορίας.

Ο 53χρονος, τότε, αναζήτησε και βρήκε καταφύγιο στην εκκλησία του Εσταυρωμένου. Εκεί, διαφήμιζε το προφίλ του καλού Χριστιανού συμμετέχοντας στις μεγάλες γιορτές με την ελληνική σημαία στα χέρια.

Φυσικά, ανέβαζε τη χριστιανική και πατριωτική του δράση στο Facebook την περίοδο που ο ίδιος άνθρωπος βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο θύμα του.

ilias_mixos_arthro

Στον κοινωνικό του κύκλο περιλαμβάνονταν και καλλιτέχνες καθώς ο 53χρονος είχε σχέσεις με τον ηθοποιό, Κώστα Πρέκα, και την Άννα Φόνσου.

Ο ίδιος διαφήμιζε πως έχει στηρίξει οικονομικά το Σπίτι του Ηθοποιού, στην πλατεία Αμερικής, και γνωρίζει το μισό, ελληνικό θέατρο.

«Από το θέατρο «Αυλαία» που είχε το μπαρ κάτω, είναι τέσσερα χρόνια περίπου. Όλος ο κόσμος τον γνώριζε. Βοήθαγε το θέατρο, δεν φανταζόμουν ποτέ ούτε εγώ, ούτε όλοι οι πολιτικοί, όλοι οι ηθοποιοί, η Φόνσου, ο ένας, ο άλλος… Πολλές προσωπικότητες γνώριζε. Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα! Δεν μπορώ να το δεχτώ, είναι ασύλληπτο», δήλωσε στον ANT1 ο Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία του με τον 53χρονο κατηγορούμενο

(protothema.gr)

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 53χρονο παιδοβιαστή

Previous article

Εμίλ Ζολά, νατουραλισμός και «Κατηγορώ»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΕΛΛΑΔΑ