1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΕΠΑΛ Λουτρακίου: Για τα μάτια μιας συμμαθήτριάς τους ήρθαν στα χέρια

0

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τρία άτομα ενεπλάκησαν σε καυγά στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου, ο οποίος οδήγησε στον τραυματισμό δύο εξ αυτών με μαχαίρι.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, αιτία ήταν η καρδιά μιας συμμαθήτριά τους.

Αμφότεροι ο 17χρονος ημεδαπός και οι  δύο 19χρονοι αλλοδαποί αντίστοιχα, νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, με επιφανειακά τραύματα.

Ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Οικονομόπουλος, σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, ανέφερε πως «το πρώτο μέλημα είναι η υγεία των παιδιών και πως αυτή εξελίσσεται και ακολούθως η διερεύνηση της υπόθεσης».

Μετά τις ανακρίσεις της Ασφάλειας κανείς από τους  τρεις συμμετέχοντες   δεν υπέβαλε μήνυση όμως τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και στους τρεις για σωματικές βλάβες και για οπλοχρησία.

Η τακτική δικάσιμη θα οριστεί από την δικαιοσύνη.

 

 

 

 

 

Δράση ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Previous article

Σταυρέλης: Σε 2,5 χρόνια θα αναπλάσουμε και θα παραδώσουμε μια νέα δημοτική αγορά

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.