1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Επεισόδιο με λαθροκυνηγούς στο Ξυλόκαστρο

0

Ενα ακόμα συμβάν με παράνομους λαθροκυνηγούς ελαβε χώρα στην Πελοπόννησο tο πρωινό της 17ης Σεπτεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα ο  Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου του, εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα  στην περιοχή Άνω Καλλιθέας Κορινθίας.

Περί ώρας 08.30 αντιλήφθηκαν μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία έφεραν κυνηγετικά όπλα εκτός θήκης. Τους έκαναν σήμα να σταματήσουν αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν. Ο Θηροφύλακάς τους ακολούθησε και κατάφερε να τους εγκλωβίσει σε ένα αδιέξοδο. Τότε ο ένας από αυτούς, ο οποίος και αναγνωρίστηκε, τράπηκε σε φυγή μαζί με το όπλο του και κρύφτηκε στο δάσος, ενώ στον άλλον έγινε ο προβλεπόμενος έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι το όπλο του ήταν παραποιημένο.

Ενημερώθηκε άμεσα το Α.Τ. Ξυλοκάστρου το οποίο έστειλε περιπολικό για να συνδράμει στον εντοπισμό του ατόμου που διέφυγε αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και υπεβλήθη στο Δασαρχείο Ξυλοκάστρου η σχετική μηνυτήρια αναφορά εναντίον των δύο αυτών ατόμων τα οποία είναι αλβανικής καταγωγής.

ΟΛΜΕ: «Έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας για τα σχολεία»

Previous article

Δήμος Νεμέας: Το στάδιο Νεμέας, το κλειστό γυμναστήριο και το γήπεδο στο Πετρί έχουν πια απινιδωτή – Έγινε σεμινάριο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη χρήση του

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.