ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κορονοϊός – Διαγράφεται το πρόστιμο για τους 60αρηδες που εμβολιάστηκαν

0

Σβήνονται τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών  οι οποίοι στη συνέχεια εμβολιάστηκαν  ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος πρόσθεσε πως θα επανεξεταστεί και το θέμα των ανεμβολίαστων γιατρών.

Ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι το 80% των πολιτών που είναι άνω των 60 ετών έχει εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού. Σχετικά με τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι τα πρόστιμα θα σβηστούν.

Σημείωσε επίσης ότι το θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών θα επανεξεταστεί από το υπουργείο Υγείας.

Σχετικά με την αναμονή χειρουργείων στο Παίδων «Αγία Σοφία», ο υπουργός ανέφερε πως από το νοσοκομείο κάλεσε όλους τους πολίτες που βρίσκονταν στη λίστα και αυτή τη στιγμή η πραγματική λίστα είναι στα 1.400 άτομα. Επιπλέον ανέφερε πως στο νοσοκομείο έχουν ήδη μεταφερθεί δύο αναισθησιολόγοι προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Πιλοτικά μέχρι το τέλος του χρόνου ο θεσμός του Προσωπικού Γιατρού

Σχετικά με τον προσωπικό γιατρό, ο κ. Πλεύρης επισήμανε πως η λειτουργία του θεσμού είναι πιλοτική ως το τέλος του χρόνου.

«Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν τα ραντεβού. Περίπου 75.000 επισκέφτηκαν ήδη το γιατρό τους. Είναι δυναμικό το σύστημα, περιμένουμε ακόμη 1.000 γιατρούς ώστε να μπει σε μία ροή η διαδικασία», ανέφερε.

Χρυσό και 4η θέση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου σε Special Olympics Hellas

Previous article

Τα Εκπαιδευτήρια ΑΤΣΟΓΛΟΥ στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2022

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.